Včera pozdě v noci jsme zakonzervovali poslední podklady pro tisk (kartičky na cvakání kontrol a startovní čísla) a tento týden to všechno linka v CEWE vychrlí. Takže další změny, pokud ještě nějaké do čtvrtečních 17:00 pošlete, zaznamenáme do kobylkoaplikace, nikoliv však na tiskové materiály. K aktualizaci na nich Vám na místě propůjčíme fixu.
Jinak dále jsou otevřeny registrace i registrace kobylek naslepo. Tak kdo ještě čeká na příležitost, má čas … online registrace poběží do čtvrtka 17:00. Pak už budou možné jen registrace na místě. Pro všechny takové registrace platí, že budou mít kartičku i číslo vypsané ručně.
Večer jsem také zkoušel novou verzi kobylkoaplikace a zdá se, že funguje výborně. Počítá počty získaných bodů jak z kontrol na mapě, tak ze ztracených kontrol nebo od komisařů – letos šerifů, případně i za jeden letošní speciální bonus! Stejně dobře a nekompromisně odčítá penalizační body za pozdní návrat, tak na to dejte bacha. Mapa, kterou už máme vytištěnou, je rozlehlá a členitá! :) Pokud se nic nepo…. do kobylkoaplikace letos budeme časy dojezdů slízávat čtečkama čarových kódů (teda mobilní částí aplikace tzv. Kobile :D), takže by měla být zase o něco menší režie a větší přesnost při zpracování výsledků. Pokud se tohle pokazí a nezafunguje záložní plán, upadneme v chaos, výsledky nikdy nespočítáme a nejlepší určíme losem. :D Ne, tohle se nestane, zítra máme ještě poslední test všechny naší techniky a věřím, že ani nová časomíra nám po zapojení do systému nevygeneruje žádný problém.
Zítra čekáme poslední dodávku “hadrů”, konkrétně oblíbených bílých kobylkotriček, které doplní náš textil (čepice, čelenky, návleky). Tradičně nedáme všechno nejlepším účastníkům nebo soutěžícím ve večerních soutěžích a tombole, ale malá část bude i volně ke koupi. Pak taky ještě musíme rozmyslet, komu co vlastně dáme do cen, což je úkol nelehký a tak jej radši svěřuju holkám. :) To já si radši ve čtvrtek a pátek s Vlastou smlsnu na rozvozu kontrol v terénu. To je vždycky hrozně super činnost … protože pak už opravdu jen zbývá otevřít výdej startovních sad, poladit areál RS Mladotice a vítat účastníky na místě, ideálně s pivkem v ruce. :)
Ještě nás toho tento týden čeká dost doladit, ale to hlavní, předzávodní organizátorskou horečku, tu už máme! Co vy?

Registrace dále otevřeny

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..