Jako krátí se nám to teda pořádně a začínáme plašit s různejma uzávěrkama. Takže prosím, kdo v Mladoticích plánuje nocovat (hlavně ti stanaři) a ještě nedal vědět Danielovi Grozíkovi (tel.: 417 805 155, mobil: 773 952 601, e-mail:zsoodb-zk@seznam.cz) ať tak v zájmu sytého břicha učiní do pátku 5. června 12:00. Ve startovném máte od nás “jen” oběd. A pokud bude velký počet nehlášených strávníků, nezbudou na ně lepší amarouny k snídani ani večeři a budete na klobásách a brambůrkách. Že to chcete? No může být, sice nechápu, jak můžou mít Kobylky kachní žaludky, ale detaily všech chovů neznám, tak proč ne. :)
A pak ještě jedna uzávěrka a to je konec editace startovní listiny. Jako loni budeme mít vytisknutá čísla se jmény účastníků a názvem týmu a stejně tak i kartičky na cvakání kontrol. Takže kdo chce, aby to měl v profesionálním provedení, nechť případné změny hlásí do neděle 7. června do 22:00. Pozdější změny se v tiscích logicky neprojeví a buď budete mít na zmíněných materiálech chyby nebo Vám to přepíšeme ručně.
Jinak ještě 38 týmů neplatilo, tak prosíme o platbu převodem do 9. června (600 Kč za tým na 2100241054/2010, VS = telefonní číslo zadané při registraci). Pozdější platby už jen na místě. A protože máme ještě čekatele na místo, odhlaste se, pokud víte, že nedorazíte. Při odhlášení do 9. června garantujeme vrácení celého startovného! Tak to prostě neprováhejte! I když chápu, že přihlásit se do bankovnictví je strašná práce a nebo nám napsat mail, to už vůbec! :) Ale vězte, že překonání nástrah na trati bude vyžadovat ještě daleko větší úsilí … :D

Uzávěrka startovky a objednávek amarounů

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..