Lidi, už nám nepište, kdy vodevřeme registrace, nezkoušejte k nám chodit domů, že jste nabrali svodidla a že potřebujete vodtáhnout a nenápadným mrkáním naznačujete, že chcete tu svoji “stodvacetsedmičku”. :)
Tímhle okamžikem máte po starostech a můžete si to svoje číslo a tím i startovní čas zaregistrovat. Jasně, víme, že pes štěká fialově a většina z vás se bojí plánovat i návštěvu babičky příští víkend. Ale! Kobylky maj “tam nahoře” svoje známý a podle nich budeme v půlce června buď promořený, vovočkovaný nebo apatický dost na to, abysme se zase sešli. Takže, jestli se chcete falešnýmu vrchnímu upsat, můžete. A celkem bez rizik, protože Vás sice natáhne, matko, ale kdyby pak bylo přeci jen kovidu moc, vysypeme z hadraplánu peníze a všechny je vrátíme zpátky. Teda pokud nebudete chtít nechat si ty svoje čísla na další rok. Ale, tenhle scénář nenastane, tomu tady přece nikdo nevěří! :)
Poměrně velkou novinkou letoška je zavedení další kategorie. Kategorii Nadějí jsme rozdělili na mladší a starší. Jednak proto, že Nadějí bylo poslední roky zdaleka nejvíc a hlavně proto, že výkonnostní rozdíly v této kategorii byly vždycky největší. Takže od letoška máme už tři dětské kategorie. Staré dobré PL tedy Pidilidi, týmy, kde to odšlapou rodiče a děti se vezou, pak MN tedy Mladší Naděje pro rodiče s dětmi do deseti let, které ale už makaj sami a pak SN tedy Starší Naděje pro rodiče s dětmi od 10 do 15 let, tedy s dětmi, které už šlapou někdy i líp než rodiče. :) Na Vaši žádost jsme také prodloužili časový limit pro PL na 4 hodiny a ten samý bude platit také pro Mladší Naděje. Starší Naděje necháme užívat si trať 6 hodin, stejně jako to mají dospělí.
Další novinkou letoška je, že když budete chtít změnit složení týmu nebo i kategorii, můžete to udělat sami. V e-mailovém potvrzení registrace dostanete odkaz, kde můžete upravit zadané údaje. Nebo se budete moct i odhlásit, pokud byste měli tenhle blbej nápad. Každopádně je tak možný se vyhnout se komunikaci se Zdeňkem, který se baví rád, ale nestíhá to a dělá při tom chyby. Takže určitě existuje i ta stará cesta, že napíšete mail, ale nečekejte strojově přesnou reakci, spíš teplé slovo a osobní péči. Ale to přece nikdo nechcete. :)
Naším dobrým standardem je možnost výběru startovního čísla a tedy i ovlivnění času startu. Platí, že čím vyšší číslo máte, tím později budete startovat.
Jinak, chystejte se na letošní téma: “Vrchní, prchni!” Na podzim jste si tohle téma po velkém boji zvolili a teď Vám nezbývá než jej následovat. Třeba tím, že si dáte polívčičku nebo si regnete svoje číslo na letošní Kobylky! Strašně se na Vás totiž těšíme! Proto taky vodvíráme registrace už teď, aby to období s Váma bylo co nejdelší!

Polívčička bude, strčte mu toho PSA někam stranou!

2 komentáře u „Polívčička bude, strčte mu toho PSA někam stranou!

  • 12.1.2021 (18.39)
    Trvalý odkaz

    MILÉ KOBYLKY, SMEKÁM!

    Smekám, protože se vám podařilo z jednoho sobotního výjezdu kolem kempu Kobylka před 10ti lety vybudovat závod s vysokým renomé, čehož je registrace 200 dvojic během 1,5 dne jen důkazem…

    Než jsem se rozkoukala, startovní čísla jsou rozdána a já v poli náhradníků…

    Co víc si přát, co může být větší odměnou pro vás organizátory než tento zájem, který nejenže roste, ale stále trvá…

    Hodně zdaru a síly, snad letos tomu Covidu zase ujedem…

    Evča F.

    Reagovat
    • 15.1.2021 (21.34)
      Trvalý odkaz

      Evi, moc děkujeme! A když nás budeš sledovat, vono se nějaký místo uvolní, neboj. :)

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..