Podle názvu by se mohlo zdát, že jsme šli proti PSOvi a sešli se s více lidma než by bylo zdrávo. Bohužel to tak nebylo, i když radno podotknout, že i tak byly položeny slušné základy pro 10. ročník MTBO Ztracené kobylky.
Naši nultou organizační schůzi, kterou máme tradičně v kalendářním roce, který předchází ročníku připravovaných Kobylek, jsme měli už od září naplánovanou na poslední listopadový víkend. V plánu bylo rozsvěcení vánočního stromu a Svatokateřinské trhy ve Vysokém, následný horký svařák, teplé sejkory a studené pivínko ve Sklenařicích. Jenže … sakra PES a druhá vlna korony! :-( Ze super setkání sešlo a my jsme zase zasedli ke konferenčnímu stylu schůze. Ne, že by se u toho něco nesnědlo a nevypilo, dokonce i k ťukání slivkou na dálku došlo, dokonce i hlava ráno bolela … ale prvá nultá schůze to nebyla. Probrali jsme, pravda, celou agendu, ale k překvapivé kreativní tečce nedošlo. I když máme kontury tří návrhů na tematickou grafiku a probrali jsme celkem důkladně naše investiční plány. A taky jsme zjistili, že jsme vlastně ve skluzu, aspoň ředitel to říkal, že prý loni touto dobou měl všechny sponzory už oslovené. Jenže, plánuj dneska něco, co bude za půl roku, že?
No dobře, ředitel dostal před týdne čočku na schůzi a tak tenhle týden byl na kole jen v sobotu a jinak doháněl, co se dalo. Oslovil většinu sponzorů, jak jinak, než virtuálně a sehnal už první přísliby na podporu v dalším roce. Zdá se, že kde je vůle, tam je cesta a s některými sponzory je na stole i rozšíření spolupráce. S jedním z nich jsem se sice neshodl, jestli budou 10. Kobylky mezi 3. a 4. nebo 4. a 5. vlnou korony, ale shodli jsme se jednoznačně na tom, že nás PES určitě nekousne. Kdo tomu nevěří, sedí v koutku, naříká na poměry a v létě spláče nad vejdělkem! A že nikdo nechce přijít o kasírování falešným vrchním, je jasný všem už teď! :) Takže po víkendu se už rodí náznaky rozpočtu a protože půjde o desátý ročník, musíme zaperlit. Předběžně budeme živě hrát krátce jak v pátek, tak v sobotu a rádi bychom se hlavně v sobotu lépe trefili do vkusu účastníků, aby se více tančilo. Musíme lépe označit start a cíl, přemýšlíme o výrobě vlastního stanu pro pořadatelské zázemí, vymýšlíme tematický trička (asi zase stejná pro pořadatele i účastníky), chrlíme nápady na hlavní kobylkovýrobek (housle jsou nepraktický, kasírtaška se nám líbí více :)) a zatím nevíme, jaká bude tematická kořalka. Poradíte? :) Upřímně, to je teď náš největší problém, co nemáme vyřešený. :)
O Vánocích provedeme přípravu webu na příští ročník tak, abysme mohli zase začátkem roku spustit registrace. Tak si to hlídejte, dobře víte, že dobrá čísla mizí pár minut po spuštění a jejich cena na černém trhu pak není zrovna nízká! Limit 200 dvojic je pro příští ročník opět nepřekročitelný. Kapacita areálu v Mladoticích je i přes obrovskou snahu všech na místě, spíše pod tímto limitem.
Přejeme všem krásný advent a následně poklidné Vánoce prožité ve zdraví v kruhu svých blízkých! A nezapomínejte na kolo a sport obecně, je to povolený a zdravý! :)

Nultá schůze a víkend se sponzory

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..