Dneska vyřiďme potřebnou administrativu, když už jsem dnes posílal oznámení o konání naší akce na všechny možné instituce – obce, města a lesy. Několikero dotazů na jedno a to samý nám totiž odhalilo jednu chybu, co jsme měli (možná roky!) na webu a aplikaci. Jde o stanovení věku účastníků pro správné zařazení do kategorií.
Věřte nebo ne, ale přesto, že věk (a ani identitu) našich účastníků nekontrolujeme, chcete soutěžit naprosto v duchu fair-play, a za to teda jako děkujem, a chcete teda naprosto přesně vědět, do jaké kategorie patříte. Takže vybaluju kulatý razítko a vy si pište! :) Rozhodující je věk v den závodu, tedy letos 10. června 2023, ještě přesněji v čas startu první dvojice, aby to teda jako bylo ouplně v richtiku. Za věk považujeme to, kolik je vám, v ten rozhodný okamžik, celých let. Tedy i pokud vám je 15 let a 364 dní, furt vám je těch 15. Kapiš to? :) Takže pro pomalejší, ještě další detaily pro konkrétní ketegorie. Za Mladší Naděje jedete, pokud je tomu mladšímu účastníkovi maximálně 10 let a klidně i mraky dní. Prostě, když mu ještě není 11. Do Starších Nadějí postoupíte, když vám mladej/mladá dosáhne věku 11 let a zároveň nedosáhne na 16, 15 a něco je furt SN! Identicky to je pak v kategoriích “plus”, kde se sčítá věk obou účastníků. A prosím Vám, sčítejte nám jen ty celý čísla – teda když je jednomu z vás 48 a nějakej ten pátek navíc a druhýmu zatím jen táhne na 43, tak jste furt v součtu do 90 a na plusovou kategorii pro letošek zapomeňte.
Problém je, že jsme to měli na webu nepřesně, v registračním formuláři jinak nepřesně a pak jsem ještě jinak reagoval e-mailem na vaše dotazy. Myslím ale, že jsme si v tom guláši pochodili dost dlouho a tímto tedy prohlašuji toto téma za vyčerpané. :) Věřím, že nikdo nebude požadovat opakování ceremoniálu z předloňska nebo něco podobnýho. Teda jako požadovat může, ale jak máme taky někde napsaný, tak o jakékoliv protestu rozhoduje ředitel závodu! :)
Jinak co nového? To, že jsme dojeli severní “polovinu mapy”, jsem sice nepsal, ale je to tak. Čím dál víc si myslím, že se z ní do mapy nakonec dostane tak polovina kontrol, protože ta Semilská “údolí jsou fakt hluboká a rozhledy daleké”! Začali jsme také ochutnávat (i s dětmi) místa blízko Jinolic a také jsme zajeli navštívit našeho pivního sponzora – Pivovar Rohozec. Zbytek kontrol bychom měli najet tento víkend. Jo, taky jsme objednali kobylkoštamprlata – budeme mít parádně balené sady po šesti ks a pak kusovky. A když už jsem u nádobí, právě se nám vyrábí náš tradiční hrneček s letošním tématem.
A závěr zase trošku úředně. Naprosto přesně (do koruny) také vracíme startovné těm, co se nám odhlašují. A budeme to tak dělat do 27. května. Dosud jich bylo 5, co jsme jim posílali litr zpět. Užijte si svatbu, školu v přírodě i závěr těhotenství! :)

Zpřesnění věkových hranic kategorií

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..