Naše třetí podzimní Kobylky, tentokrát Vlekařské, jsou za námi. Krakonoš byl hodný, sněžit začal až den po závodě. Že vy ste mu někdo včera na Dvoračkách ukázal tu zimní mapu, že? Ale nakonec proč ne, čas na sníh pomalu nazrál a místní vlekaři si ho zaslouží. Letos o to víc, když náš cyklo závod podpořili tolika poukazy! Ještě jednou za ně děkujeme, mohli jsme jimi odměnit všechny účastníky, co vystoupali na bednu.
Poděkování si ale zaslouží všech 51 dvojic, co na nejtěžší závod, jaký jsme kdy připravili, dorazilo a vypořádalo se s místním “zvlněným terénem”. Obdiv si zasloužíte všichni! Jak ti, co jste sbírali body ze všech tří hnízd kontrol, tak ti, co jeli bike-o dvojic vůbec poprvé a hnízdo jim stačilo jedno. Počasí nás všechny podzimně pozlobilo, déšť zvláště v těch nejvyšších partiích byl hodně studený a já jen věřím, že to nikdo z vás neodnese žádným nachlazením. Já si ním bojuju už druhý týden a tento víkend jsem ho teda moc nezaléčil. :) O to víc jsem vděčný všem, kteří stáhli nebo stáhnou kontroly z terénu!
Velké zásluhy na úspěchu akce nesou také mí kolegové organizátoři, bez nich bychom museli z akce hodně aktivit škrtat. Však jen připravit ceny pro nejlepší a do tomboly trvalo holkám 2 hodiny. A to nemluvím o vybudování pořadatelského zázemí, včetně technických vymožeností typu časomíra nebo vlastní připojení a tím pádem i možnost zpracovávat výsledky online. Ve výčtu díků nesmí zapadnout výkon kapely Kompress a také zázemí a servis hospody Mexiko!
Zkrátka, naše dojmy jsou velmi dobré a vznášíme se zase na obláčku. Budeme rádi, pokud se o svoje názory podělíte v komentáři nebo napíšete mail nebo dokonce něco někde napíšete na nějakou sociální síť! :) My budeme v následujících dnech postupně vystavovat fotky a za nějaké dva týdny snad i video, které pro nás zpracovává najatý profesionál. :) Výsledky jsou na webu už od včerejšího večera, stejně jako možnost zaznamenat svůj postup.

A sjezdovky můžou zapadat sněhem!

6 komentářů u „A sjezdovky můžou zapadat sněhem!

  • 23.10.2023 (21.58)
    Trvalý odkaz

    Pozdě, ale přece :-)
    Děkuji za perfektní organizaci a krásný závod. Vše bylo super, snad jen ta dohoda s Krakonošem ohledně počasí mohla být možná ještě trošku lepší. Ale zase co by člověk v říjnu chtěl :o)
    Závod jsme si moc užila, kontroly byly krásný a večerní zábava povedená.
    K tomu dobrá nálada organizátorů a výborná kapela.
    Díky moc za skvělý zážitek a už teď se těším na další akci.

    Reagovat
  • 17.10.2023 (17.56)
    Trvalý odkaz

    Moc díky všem organizátorům za perfektní organizaci a hezký zážitek, bylo to super :-)

    Reagovat
  • 16.10.2023 (8.44)
    Trvalý odkaz

    Jako vždy,kromě detailní a perfektní organizace závodu,mě na něm vždy nadchne dobrá nálada,humor a nadšení všech organizátorů,které krásně přenáší i na účastníky.I přesto že vím,že nemám schopnost a kapacitu vyhrát,vracím se velmi často zúčastnit se,ať už s kamarádkou Lídou nebo s dospívající dcerou :) Děkujeme za vše.

    Reagovat
    • 16.10.2023 (8.56)
      Trvalý odkaz

      My si velmi ceníme právě takových účastnic jako jste vy! Jste vždycky v dobré náladě, nezávisle na počasí, obtížnosti terénu nebo kvalitě zázemí akce. Takže budeme rádi, když zase dorazíte a budete náš nabíjet svojí pozitivní energií! Díky!

      Reagovat
  • 16.10.2023 (6.55)
    Trvalý odkaz

    Se vším jsme byli moc spokojeni. Akorát náš celovečerní trenink v pátek na penzionu Harry s panem Metelkou, který vyrábí čamburíny nám byl k ničemu, protože čamburína na Mexiku byla jiná a oba jsme dali nulu. To byla, ale naše chyba, že jsme si moc věřili a nedali zkušební hod. Team Šiperka

    Reagovat
    • 16.10.2023 (7.32)
      Trvalý odkaz

      Tak vy jste trénovali na Metláku! :) Jinak těch nul z čamburíny bylo na Mexiku zase hodně, je to prostě trošku loterijní kontrola. Děkujeme za účast a za tvoje zhodnocení!

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..