Stráááášně to utíká! Když jsem v polovině července vyrazil poprvý na hledání kontrol, zdálo se, i podle toho tepla, že říjen nikdy nebude. A vidíte, už se jen párkrát vyspinkáte a octnete se na akci, která vás přiblíží zimním sportům ze sedla kola. Troufám si říct, že už nikdy nenavštívíte tolik různých sjezdovek za jeden den! Navíc k tomu nepotřebujete ani jednu permici! :)
Takže, dneska jsem vyzvedl tiskové materiály naprosto zásadní pro sobotní závod. Níže je fotka, ale mapu samozřejmě zakrýváme, tu dostanete až na startu. Kartičky z nepromokavého a velmi těžko zničitelného materiálu dostanete hned při registraci. Na podzimních pěkně ručně vyplněné, což budeme dělat v pátek odpoledne. Tedy změny v týmech dělejte ideálně sami pomocí odkazu, co jste obdrželi po registraci, do pátku poledne. Pak už to bude znamenat škrtance. :) Poslední tiskovinou, co máme, jsou diplomy. Ty udělíme všem na bedně a pak těm, co si o ně řeknou – v omezeném množství. Pro všechny je rozhodně nemáme, ale obvykle jste po nich zase tolik neprahli.
Co se také podařilo zkompletovat, jsou poukazy na místní sjezdovky. Abych dodržel sponzorské dekórum, také níže doloženo. Dále máme domluveny utopence, kafe a dort od místních výrobců. Zítra doladíme dohodu s regionálně příslušným Pivovarem Rohozec, který se dle dnešního rozhovoru s jejich obchodním ředitelem, úplně zamiloval do Mexika, tedy roubené hospody, kde budeme mít start, cíl, zázemí a také oba večírky. :) Tedy páteční otevřený trénink čamburíny, pozor letos bude mít tato kontrola 2x vyšší bodovou dotaci!, a pak sobotní soutěžní čamburínový hod, vyhlášení výsledků, tombolu a rej při rockové hudbě kapely Kompress! Abych nezapomněl, pokud vše dopadne dobře, tak nejlepší Vlekařské kobylky budou dekorovat starostky z Vysokého a Pasek a starosta z Rokytnice – tedy obcí, které nás tak bohatě vybavily místy na kontroly a nejen tím! Děkujeme!
Do hluboké noci včera Káťa pracovala na speciálních medailích, takže i tuto část máme hotovou! Samozřejmě toho chybí ještě dost, ale v pátek nás pár má dovolenou, takže všechno potřebné domlaskneme (rozvoz kontrol samo děláme právě až v pátek) a už večer budeme na tu skalnější polovinu čekat s otevřenou náručí, abysme se vzájemně správně naladili. Držte nám všem palce, aby vyšly předpovědi a na víkend se opravdu oteplilo a deště bylo neznatelně. Zatím to vypadá dobře!

Na vleky už tuto sobotu!

1 komentář u „Na vleky už tuto sobotu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..