Když se něco nerozvíjí nebo to dokonce upadá a ani není šance to změnit, není to nic pro Kobylky. Bohužel takovýmto způsobem hodnotíme vývoj seriálu MTBO závodů dvojic SHOCartLigu. Po letech váhání jsme se rozhodli, že tento seriál opustíme. Proč? Protože už tam nejsme rádi.
Předně musím říct, že naše rozhodnutí nesouvisí s úrovní spolupráce s nakladatelstvím SHOCart, která byla, je a věříme, že i bude, naprosto profesionální!
Jde opravdu o seriál samotný, který se za těch 12 let, co v něm jsme, nikam neposunul. Účastníci ligy stárnou a je jich stále méně. Prestiž seriálu nikdo systematicky nezvyšuje, vše jede spíše samospádem. Letošní změny v pravidlech (mimochodem i po rozjetí soutěže) a další ohlášené změny od roku 2024 jsou bohužel úplně špatné a stejně tak nepomůže přidávání závodů, kam nakonec nikdo nepřijede. Informační úroveň webu ligy žalostná – máme 3 týdny po posledním závodu sezóny a na webu “straší” jako poslední článek s názvem “Konec se blíží”. Což je možná vlastně všeříkající, když o tom tak přemýšlím. Facebook ligy má poslední příspěvek z 3. srpna …
Já úplně chápu, že na Ligu Petr ani Milan asi nemají více času a že to tedy vlastně ani jinak dělat nejde. Tím spíš, že dobře vím, že na to, jak Ligu řídit, existuje tolik názorů, kolika lidí se člověk zeptá. Zkoušeli jsme se do toho v roce 2019 zapojit, ale byli jsme jen jedním z mnoha hlasů a jako služebně mladší jsme velmi rychle vyklidili pole.
Je to škoda, sport, který Liga sdružuje, je krásný a dokáže bavit opravdu hodně lidí. Bavit … ano, bavit. Myslím si, že Liga je zaměřená příliš na výkonnost a tak se do ní nováčci zapojují spíše sporadicky nebo spíše vůbec. A to je opravdu strašně špatně, hlavně pro všechny organizátory, kteří pak pořádají závody pro pár dvojic a to určitě nikoho moc nebaví.
Liga určitě bude dobře fungovat bez nás a my bez ní, skvělých závodů mimo Ligu je dost. Určitě budeme rádi za všechny účastníky Ligy, když si k nám přijedou poctivě zazávodit a pořádně se pobavit! Určitě už ale u nás nechceme vidět notorické podvodníky, kterým je bod do Ligy nebo lepší umístění přednější než fair play. My si určitě rádi na kvalitní závody Ligy také zajedeme, vo tom žádná! Už se na to moc těšíme, sezóna 2024 bude určitě skvělá! A kdo ví, třeba přinese i nějaké nové závody, kam přijedou lidi a bude na nich skvělá atmosféra! Nechme se překvapit! Naše Kobylky s Lotrandem a Zubejdou nebo plánovanou Čikovskou čivavu určitě nevodflákneme! :)

Kobylky končí v SHOCart Lize

2 komentáře u „Kobylky končí v SHOCart Lize

  • 4.11.2023 (22.27)
    Trvalý odkaz

    Do kamene tesat!
    A díky za vše!!!
    s.

    P.S.: “Však si spolu ještě promluvíme, kořalečníku.” ;-)

    Reagovat
    • 4.11.2023 (22.38)
      Trvalý odkaz

      Bílým šátkem mává,
      kdo se loučí,
      každého dne se něco končí,
      něco překrásného se končí.

      Poštovní holub křídly o vzduch bije,
      vraceje se domů;
      s nadějí i bez naděje
      věčně se vracíme domů.

      Setři si slzy
      a usměj se uplakanýma očima,
      každého dne se něco počíná,
      něco překrásného se počíná.

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..