Tenhle víkend asi všechny přesvědčil, že zima už vlastně začala a protože na mnoha místech v ČR jsou už i rozsvícený vánoční stromy, tak to už opravdu začíná zavánět Vánocema. Což o to, je to krásnej čas, obvykle bývá krásně na kolo, ale už víte, co dáte nejbližším pod stromeček?
Nebojte, nebudeme ještě dříve vodevírat registrace a nabízet dárkové balení registrace, i když něco na tom samozřejmě je. :) Ne, ne … tohle si zakazujeme, protože to ještě namáme doladěný a chceme spouštět registrace, až budou zaktualizovaný propozice. A to aktuálně nemáme, protože domlouváme podmínky s kempem Svatá Kateřina. Ale nebojte, vono to uteče a pokud nic neselže, registrace spustíme ještě v lednu. Datum bych nerad teď vypouštěl, aby z toho třeba někomu nestoupnul tlak. :)
Pod ten stromeček máme jinou, taky megacyklistickou, věc! :) Máme tu ještě pár luxusních sad kobylkopanaků vyrobených v Ateliéru Žampach. Takže kdybyste někdo měl zájem, napište na info@ztracenekobylky.cz. Jejich cena je 800,- a pokud bychom je nepředávali osobně, navrch by bylo nějaký balný a poštovný. Jako máme i nějaký zimní kobylkočepice (300 Kč), kobylkotrička (300 Kč) kobylkobidony (100 Kč), kobylkovodvíráky (70 Kč) nebo kobylkolampiónky (50 Kč), ale u těch hadrů se s Káťou trošku bojíme řešit velikosti a s těmi drobnými věcmi je zase neúměrná logistika – to nevíme, jestli se nám bude chtít do sklepa. :)
Přejeme krásný předadventní a pak i adventní čas a třeba s některými na viděnou! :)

Už víte, co pod stromeček?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..