Nevím jak kdo, ale já mám kolo už 14 dní zaparkovaný a čekám na voblevu. Jednak se nechci zrakvit a druhak nechci, aby mi kolo žrala sůl. Takže je čas na nějakou jinou činnost, třeba čtení u krbu. :)
A tak jsem si vzpomněl, že jsem něco na jaře napsal a většina z vás to asi ještě nečetla, protože to vyšlo v časopise Cyklotustika a marná sláva, nevídám ho v rukou lidí bohužel tak moc často. Dohoda se šéfredaktorkou byla taková, že na webu text zveřejním až koncem roku. A ten konec se evidentně blíží (psali na tom i někde na nějakém webu!), takže se zachumlejte do deky, přiložte polýnko do vohně, usrkněte čaje s rumem či bez rumu a zjistěte zase něco víc o tom, jak to s Kobylkama vlastně bylo. A nebojte, deka ani polýnko nestihne dohořet, čaj nestihnete vypít a budete mít přečteno, zase takovej pisálek nejsem! :)
Jinak my začínáme zimní přípravu. V sobotu máme valnou hromadu našeho spolku, kde společně zhodnotíme letošek a začneme plánovat příští rok. Takže pomalu zase začneme roztáčet kola příprav. Těšte se, nebudeme si to nechávat pro sebe! :)

Čtení ke krbu

1 komentář u „Čtení ke krbu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..