Jak jsme napsali, tak jsme udělali. Zajeli jsme se podívat do Berouna a vyzkoušeli si MTBO VIPrahlý BAJKonur. Částečně jsme si přijeli pro inspiraci ke kolegům, kteří orienťáky pořádají už několik let, ale hlavně jsme si chtěli užít závod.
Počasí organizátorům a účastníkům přálo, kontroly umístěny na parádních místech, poježděníčko jedna báseň! S Pavlem jsme jeli svůj první společný závod, tak jsem byl až překvapený, jak jsme si u mapování notovali. I fyzicky jsme na tom byli podobně špatně, takže jsme jeden druhého příliš netrápili. A naše 23. místo z 36 v kategorii HH? Noo .. když si můžeme dovolit ten luxus nesebrat kontrolu, od které stojíme pár metrů, lepší to být ani nemohlo. Ponaučení pro příště zní: “Když ostatní někam jedou, neznamená to, že vědí kam. Neznamená to, že nezapomněli zastavit a sebrat kontrolu!”
Ale nebylo to tak zlé, k válcování plechu za studena to mělo fakt daleko! :) Všechny fotky z vydařené akce jsou v sekci Fotogalerie. Škoda, že jsme tentokrát nemohli zůstat i na večerní mecheche. :)g120421018-viprahly-bajkonur-kraluv-dvur-valcovna-za-studena

Kobylky startovaly na VIPrahlém BAJKonuru

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..