Možná to podle webu úplně nevypadá, ale Šroťácký orienťáky a vůbec celý akce patří k těm nejlepším, kam můžete během roku zavítat. My tam teda jezdíme pravidelně a rádi, viz reportáž z loňska nebo předloňska.
A proč tam jezdíme? Protože Šroťáci jsou podobný nadšenci jako my, dělají ten závod rádi a primárně pro svý kamarády. Odmítli se zařadit do SHOCart ligy, i když nabídek dostali více. Chtějí si zachovat svůj osobitý styl, nezávislost. Kontroly mají na nádherných místech překrásné České Kanady, hodně z nich se musí dohledávat, což bývá zajímavé zpestření, které ne každému sedí. Specialitou, kterou určitě letos zase nevynechají, je povinná občerstvovací kontrola s vloženou dovednostní disciplínou. Závod je také většinou stavěn tak, že všechny kontroly by mohlo objet i více dvojic, ne jen úplní chrti. Však se nám to také přede dvěma lety s Pavlem povedlo. A že je to docela pěkný pocit, když máte všechny kontroly! Loni už to bylo slabší, dost jsme kufrovali a jednu kontrolu jsme nenašli. Po závodě pak navíc každý dostane možnost zasoutěžit si ve specifických dračích lodích, což bývá hodně dobrá zábava. A večer se Šroťáci umí pěkně vytáhnout jako baviči a organizátoři večírku, který parádně celou akci uzavírá.
Přijeďte a poznejte sami! Jak se dívám do startovky, pár Kobylek se tam už vyskytuje. Některé už tradičně, to už Vám pak nedá, to vynechat. :)

g130713063-Napric Ceskou Kanadou 2013, zavody dracich lodi

Kanada z kola i lodi – už příští sobotu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..