Kobylky 2015 jsou za námi!  Byl to krásný víkend, plný akce a napětí.   Počasí přálo, bylo slunečno, přes den až dost parno, na slunku určitě přes 30 stupňů. Odpolední bouřka v sobotu nenechala na nikom suchou nit a způsobila nejedno zpoždění.  Minimálně dva závodníci se podřeli při pádu na namoklém mostku do kempu, spěchat do cíle se v tomhle místě nevyplatilo, naštěstí z toho bylo jen pár ošklivých odřenin a podlitin. Další nepříjemnosti, o kterých víme, že vás potkaly, je ukopnutý palec a dvě klíšťata.
Kuchyň, výčep i provoz střediska fungovaly výborně, ačkoliv na takovouto zátěž nejsou ze standardních rekreací zvyklí.  Vydávat večeře do půl dvanácté namísto do 18:30, vytírat desetkrát za hodinu po zabahněných cyklistech a téměř pořád se u toho usmívat, je chvályhodný výkon.  I díky tomuhle zázemí  se sem rádi vrátíme s pořádáním MTBO i v roce 2016.  I krajina má stále co nabídnout, to je to hlavní.
Na webu se nám schází více a více kladných hodnocení, které nás nabíjejí energií a radostí. Dáme si teď chvíli pauzu a za pár měsíců pro vás zase začneme připravovat tenhle závod se vším všudy.

B_K

Další zhodnocení – od Katky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..