Někdo by si mohl myslet, že jsme s otevřením registrací na 8. ročník Kobylek čekali na lepší počasí, někdo třeba na to, až se odjede Jizerská 50, ale všichni by se mýlili.
Loni jsem totiž někde slíbil, že letošní registrace budou nabízet možnost výběru startovního čísla. A to jsem si teda naběh! Myslel jsem, že to vyřeším nějakým novým plug-inem na registrační formulář, ale přesto, že jsem jej hledal několik večerů, zůstal pro mě skryt v hlubinách internetu. A tak ten problém nechal vyřešit našeho skvělého sponzora, firmu Behavin. Náš dvorní vývojář kobylkoaplikace na tom nechal mraky hodin, ale výsledek je tady! Letos se na Kobylky vlastně neregistrujete, ale rezervujete si číslo a s ním spojený startovní slot! Můžete tedy volit svoje oblíbené číslo nebo vybírat vyšší startovní čísla, která budou startovat později a umožní Vám tak trošku klidnější sobotní ráno. K dispozici jsou čísla mezi 1 a 170, letos neplánujeme žádné náhradníky. Pokud se někdo odhlásí, jeho číslo bude okamžitě zase k dispozici. Podle mě novinka jako prase … a přitom taková blbost! :)
Tím ale novinky v registračním formuláři nekončí. Pro kategorii Pidilidi jsme přidali možnost registrovat třetího. Bylo to celkem časté, že mladá rodina jela ve třech, ale formulář, ta mrcha administrativní, to nepodporoval! Dál jsme Vás trápili s registracemi mapníků mailem a protože už to utrpení trvalo 7 let, letos jsme i tohle hodili do formuláře. U mapníků zůstává, že se platí až na místě. Jo, když jsem u těch peněz, zvedli jsme cenu o 100 Kč na dvojici. Hlavně proto, že chceme mít atraktivní ceny a pokoušet se závod vylepšovat, nestagnovat. Pro technologické fajnšmekry, teda hlavně pro lidi, co k nám na stránky lezou z chytrejch zařízení, jsme převorali web do responsivního.
Jinak “novinkou” je i letošní téma. Limonádového Joe jste nám pomohli před delší dobou vybrat a musím říct, že se na jeho prolnutí do letošního ročníku opravdu moc těšíme! Ostatně kreativní přípravy už začaly! Trigger Whisky je už vybrána a dokonce nakoupena! :)
Abych nezapomněl, následujeme trend s rozdělením týmů do kategorií a zvedáme věkový limit pro “plus” kategorie na 90 let věku v součtu. Prostě mladým čtyřicátníkům to ještě moc jezdí, tak ať se perou s mladejma!
Ale dost bylo keců na úvod, myslím, že byste si měli zarezervovat místo, aby Vám ho někdo nevyfouk! Přeci jen, až rozešleme mailing na naše předchozí účastníky, bude to asi trošku pranice. A upřímně, mám i trošku strach jestli nám registrace nespadnou. U registrací se totiž obvykle chováte docela splašeně dusot Vašich kopyt by možná nemusel serveru od Stablu moc sedět. Uvidíme a uvidíme se 8. června! :D

Rezervujte si místa na Koňskou operu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..