Včera večer mi psala jedna mrcha rejpavá, že prej jako jestli ta naše parta letos zvládne organizaci, když máme tak málo blogpostů o přípravách. Von sice ví, že nečte facebook a tak mu trošku něco uniká, ale prostě si rejpanec nevodpustil. :D Má ale recht, píšeme fakt letos míň, to by se dalo statisticky podložit.
Tak tedy … co se tejká mapy, je v dobrých rukou krále Vlastimila a o prvním květnovém víkendu bychom ji měli mít připravenu k tisku. Letos budeme mít kontroly označeny tak, že desítka v čísle kontroly bude udávat počet bodů kontroly. Novinka, která zjednodušuje čtení mapy a která se postupně stává standardem. Stejně tak to samozřejmě bude na kartičce, kde letos bude předtištěn název týmu, startovní čas a čárový kód pro rychlé načtení dojezdového času týmu po příjezdu do cíle. Stejně tak budeme mít nádherná startovní čísla s názvy týmů a jmény účastníků. Podle mě vylepšení minimálně jako Manětín, ale asi to Sašovi nebude stačit, že? :) No tak dál … vyrábíme stupně vítězů. Už jsme o tom psali. Klempířina a truhlařina je hotová, teď přijdou na řadu natěrači. Hotovo by mělo být do Čarodějnic. Proč do tohodle termínu nevím, ale prostě to tak bude. :) Dále právě rámečkujeme novou, Rybákem vyrobenou časomíru. Neuvěřitelnej zázrak techniky, co bude umět přijmout čas z družice a řídit čas i v kobylkoaplikaci, bychom rádi stihli dokončit do Kobylek. Ale protože jde fakt o něco dost složitýho, pokud to nestihneme, půjčíme pro letošek naposledy časomíru odjinud. Digitální čas ale zase bude, mám za to, že to tak trošku zvyšuje úroveň našeho klání. A přitom je to taková blbost, že? :)
Nechtěl bych zapomenout na naše štědré sponzory. Jsou úžasní, většina z nich nás už podarovala, a my brzo začneme ukazovat to, čím. Díky finančním darům pořídíme nové repráky a taky sadu mikrofonů. Bez pořádnýho ozvučení to nejde, to jistě uznáš, Sašo, ne? Tím to se sponzory nekončí, letos podruhé vyrábíme kobylkovýrobky s logy těch nejštědřejších sponzorů. A pojďme si je pěkně vyjmenovat – Algotech, eMan a Objektivní.cz. Díky nim budeme mít letos spoustu kobylkobidonů, kobylkočepic a kobylkočelenek. Jsou ve výrobě, až je budeme mít doma, necháme Vás dopředu namlsat. Nějaká bílá kobylkotrika s letošním motivem k prodeji také chystáme, pro dámy místo tílka bude ladně projmuté triko s krátkým rukávkem, prostě konec připálených ramen na kole a děti vám také jistě povyrostly (nebo si předchozí tričko zničily bublifukem, jako to naše..). Jo, taky medaile vyrábíme, ale to už jste si zvykli a berete to jako samozřejmost, že? :) 
No nic, dneska stačí … pro ty, co to dočetli až sem, tak ještě jedna věc. Čas od času se někdo musí odhlásit. Jako právě teď Světla s Vojtou … takže průběžně uvolňujeme startovní čísla a vy je jak draci zase obsazujete. Kdo ještě není vevnitř, měl by nás sledovat, čas četnějších odhlášek se blíží, ale protože kolem brousíte jak hladoví kojoti, nikdy to volné místo dlouho nevydrží. Tipnu si, že teď uvolněná 32 bude za hodinu pryč … :) Kdo ji urve? :)
Tak co, Sašo, spokojenej? Asi ne, že!:D

Co nového v přípravách?

2 komentáře u „Co nového v přípravách?

  • 25.4.2019 (7.59)
    Trvalý odkaz

    Lhát se nemá, kořalečníku ;-)

    O vaše vychytávky nemám strach – jen se mi stejskalo po fotkách z terénu.

    No – však si ještě promluvíme! Už jen šest týdnů…

    Reagovat
    • 25.4.2019 (8.01)
      Trvalý odkaz

      Fotky z terénu už nebudou, kořalečníci jako Ty je pak moc studujou! :D

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..