Ten nápad se zrodil v hlavě Petry a Pepy Habových, ale bylo tehdy hodně večer a takových plácnutí do piva, teda do vody někdy zazní … jenže, to my jsme Kobylky, my i koňský nápady zhmotňujeme! A tak jsme se v březnu pustili do výroby stupňů vítězů.
A přesně podle plánu jsme dneska výrobu dokončili. Prohlídněte si na fotkách, jakými fázemi paletové ohrádky prošly než se z nich staly naše nádherné kobylkostupně vítězů. Trošku mě mrzí, že není nafocený řezání přebytečných kovových nohou rozbruškou, ale berte to třeba tak, že si část postupu necháme v utajení. :) S Pepou jsme na ní nechali pěkných pár hodin a taky asi kilo barvy. Pomohl nám i strejda Petr, který naprosto precizně (je to fachman strojař) odkrojil půl pantu ohrádky pro druhé místo. A dneska Káťa dokončila dílo pokresem. Zbývá už jen jediné, zjistit, kdo na ty stupínky vyleze po letošním ročníku. Ale to budeme už za 37 dní vědět! :)
Svátek práce jsme měli opravdu plodný. Všimněte si, že na jedné z fotek se stupni vítězů jsou i naše nové reprobedny. Zkoušeli jsme je a sousedi si všimli všichni! :) Někdy příště napíšeme o výrobě časomíry, která prochází fází programování ovládání. A pozor, dneska se trasér Vlasta přesunul na Mladoticko, aby od zítra piloval trať. To budou brzo nějaký fotky z terénu. :)

Kdo na ně vystoupí?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..