Mohlo by se zdát, že nastala hluchá sezóna a my nic neděláme. No … jako polevili jsme teď na pár dní a oddali (teda jako odsvědčili jsme) jeden pár, co vznikl na Kobylkách, konkrétně Kočkovi, ale ani svatba nebylo kobylekpustá. :) Jednak jsme pro svatebčany uspořádali SKLO, což byl Svatební Kočičí Loudání Orienťáků a také jsme využili naší přítomnosti v oblasti Lužických hor a prověřili několik areálů, kde by mohly nastat další Kobylky. Nebudu předbíhat, během posledních dvou víkendů jsme viděli celkem 7 rekreačních středisek a většinou se bavili s majiteli nebo provozními šéfy. Myslím, že jeden z nich vybereme, tedy se opravdu blížíme změně … ale, nechme to ještě pár dní uležet, srovnávací analýza ještě neskončila. Každopádně moc děkuju všem, co nám zaslali své tipy na areály, fakt jsme je všechny přebrali a všechny, co se nám zdály jako vhodné, jsme navštívili.
Čas pozávodní je také čas potkávání se se sponzory. Pěkně s dárečkem, zážitky a poděkováním a bez předzávodního stresu. Jako, je to hodně schůzek, ale probíhají na obědech a večeřích, naši sponzoři jsou strašně milí lidé, takže to je spíš za odměnu. Škoda, že ne všechny zvládneme navštívit, že jich pár musíme odbejt zasláním dárku poštou. Snad se na nás přespolní nezlobí. :)
A čas pozávodní je také čás závodní. :) Do našich rodin se prostě vejde i nějakej víkend, kdy někam zajedem a zkusíme, zač je toho MTBO, když se jede. A protože toho za rok zvládáme málo, dáváme si záležet s výběrem. Letos se o prázdninách chystáme do České Kanady na MTBO Zvůle, která je už 13. července a pak na Františkovu Bludičku, která je 3. srpna. Proč zrovna tam? No, do Kanady jezdíme za Klecákem a jeho Šrottýmem každý rok. Voni to prostě kluci nějak uměj udělat, že tam je přátelská atmosféra a je to vždycky super víkend. A není to jen u sobotní večerní pařbě, je to takovej pěknej závod udělanej pro lidi. Bludičku dělaj zase srdcaři a poctiváci Mirek a Mirka Špalkovi a byť jsme tam byli jednou, chceme letos jet podruhý. A oproti loňsku plánujeme, že tam zajedeme celý rodiny a pobudeme celej víkend. Prostě proto, že si myslíme, že si to Slavkovský les i organizátoři zasluhuje. Kdo má rád Kobylky, přidejte se. Jednak vás rádi uvidíme a jednak si myslíme, že se vám na obou akcích bude líbit! Třeba to je z fotek níž i poznat, že my jsme se tam loni pobavili parádně …

Kobylková okurkosezóna? Ale kdeže!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..