Tak jo, pistolníci. Právě jsem přišel domů zmoklej jak myš a zavřel registrace a jestli dobře koukám, do saloonu vás dorazí 157. Teda jako určitě ještě někdo nakonec vyměkne, ale to zase otevírá možnost těm, co by chtěli dorazit na poslední chvíli. Klidně to udělejte, jsme připravený odbavit klidně i 170 dvojic. Počasí bude super, žádný tropy a žádný bouřky jako dneska!
A jaká vás čeká konkurence? Slušná, co si budeme vykládat. Vystoupit u nás na bednu znamená bejt fakt dobrej a mít taky trochu kliku, potkat všechny komisaře (sheriffy) a znát správné odpovědi k tématu, najít ztracené kontroly nebo zlato (viz níže). Ale posuďte sami, s kým se potkáte v startovce. A počty dvojic v kategoriích?
8 – DD
6 – DD+
35 – MD
19 – MD+
29 – MM
17 – MM+
33 – N
10 – PL
1 – kobylka naslepo
Včera jsem mluvil s lidmi z RS Mladotice. Vše je prý připravené – louka posečená, bazén napuštěný, dřevo na táborák připravené, jídlo zajištěné. Jo, jídlo … Kdo má zájem o nějakou dietní stravu (tam počítám i vegetariánskou), hlaste to ještě dnes paní Grozíkové, viz Propozice. Přednost ve výdeji takových jídel budou mít Ti, co si to domluvili. Omlouváme se všem, kterým s jídlem nevyhovíme, ale prostě to neumíme zajistit, naše akce je sice více než sportovní, ale určitě není gastronomická. Takže pro dietáře určitě platí, aby si vzali nějaké záchranné jídlo s sebou!
Ještě taky instrukce ohledně parkování – ubytovaní můžou stát u své chatky, ostatní auta vlevo vzadu na značené louce podél Střely. Prosíme, neparkujte u bazénu a okolo ohniště ani v zakázané zóně okolo startovní louky. Jestli to uděláte, pošleme na Vás Horáce nebo Douga Badmana!
Pivo od Podkováně se už nakládá na auto a v pátek ráno ho máme na místě. Snad nám všem bude zase chutnat. DJ je také na sobotu domluvený a podle toho, jak jsme se bavili, je na nás parádně naladěný, protože má důkladně prostudovaný náš web.
Ještě vám odhalím jednu novinku, protože ti, co náš web studují, si zaslouží nějakou výhodu. :) Při jedné schůzi, bylo to docela pozdě v noci, jsme se rozhodli, že využijeme letošního tématu a do terénu umístíme zlaté cihly. A když nám právě jednu takovou naši cihlu přivezete, dostanete za ni bonus 25 bodů. Cihel je celkem 19 a jedna váží 2,5 kila. Nevybude tak určitě na všechny, ale osobně si myslím, že každý s sebou taky tuhle zátěž nebude chtít tahat. Uvidíme, jak to ovlivní Vaši strategii a ještě zvážíme, jak moc vám upřesníme, kde budou. Přijďte si poslechnout výklad trati v sobotu v 9:40, může to být pro vás důležité! :)
A strašně důležité! S odjezdem do krásné krajiny okolí Střely přicházíme o schopnost mailovat a telefonovat (fakt tam není dobrý signál, zaplať pánbůh). Takže pokud něco fakt potřebujete řešit … pište SMS na: 774 161 311. Katka Winnifred občas na signál zajde a zkusí vás odbavit.
Těšíme se na vás strašně moc, ortodoxní lumpové!:)

Zavíráme, odjíždíme, stavíme a zlatíme!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..