Hlasování o tématu, které trvalo více jak měsíc, včera o půlnoci skončilo. Celkem 70 hlasujících naznačuje, že Vám téma není úplně jedno a výsledek zase to, že jste rozhodli docela silně. Přeci jen je to vítězství o celou třetinu hlasů! A podle interních informací si Návštěvníci tenhle náskok drželi po celou dobu hlasování.

O tématu na rok 2020 jste hlasovali takto:

  • seriál Návštěvníci (66%, 46 hlasů)
  • seriál Arabela (34%, 24 hlasů)

Hlasujících: 70

Nahrávání ... Nahrávání ...

Navíc, a toho se cením fakt moc, vyhrálo téma, který jsme měli mezi organizátory jako lehce preferované. Arabela je super pohádkový seriál, ale Návštěvníci jsou víc, to je spíš kultovní seriál. Na svou dobu neuvěřitelné scify, které nám dává nekonečné možnosti pro naši fantazii a těšíme se, jak budeme jednotlivé nápady komponovat do našeho MTBO závodu.
První, co nás teď čeká, je návrh grafiky, která vychází ze zvoleného tématu. Tak, abysme mohli nejpozději v den spuštění registrací “vyjet” s novým bannerem a potisknout pak náležitě i trička. Takže jako má to čas … To jako dřív přijdeme s tím, kde že se to budou příští Kobylky konat. Určitě v září, spíše hodně brzo v září. Ale o tom zase někdy příště. Dneska se musím ještě hluboce zamyslet, kdo bude na Kobylkách za “Dádu bez”. Prý je to jasný, jen mně to stále nějak nedochází! :D

Takže Dáda “bez”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..