A je to tady! Sice ještě jistě nevíme, kde a kdy příští ročník uspořádáme (obojí ale dost intenzívně a docela i úspěšně řešíme), ale chtěli bychom už teď rozhodnout o tématu, který obohatí příští ročník. A protože se to loni osvědčilo, chceme nechat finální rozhodnutí na Vás!
Společně s organizátory jsme v předkole z výchozích čtrnácti vybrali dvě finálová témata, ze který prosím vyberte do 31. srpna to, které se Vám nejvíc líbí a my jej následně zrealizujeme. Jak nás znám, tak se zase kreativně vyřádíme, ať už zvítězí jedno nebo druhé a už teď se těšíme na naše tvůrčí večery. :)
Takže, co je na výběr?
1) Český scifi seriál Návštěvníci, který byl na svou dobu pořádně promakaný. Je bohatý jak kostýmově, už nás vidím jako zeměměřiče, tak technologicky, protože třeba sestrojit CML nebo vymyslet, jak dělat amarouny, to bude určitě fuška, kterou budeme chtít zvládnout! A nevíte někdo, kde se dá sehnat Lada Niva, co se umí zahrabat pod zem?! :D
2) Pohádkový seriál Arabela s obrovským množstvím nádherných kostýmů, postav nebo kouzel a dobrým koncem. Už teď vymýšlíme, jak bude vypadat kouzelný prsten, cestovní plášť nebo kdo bude za Rumburaka, Arabelu a Xenii! A kdo bude hrát Majera a kde seženeme Vlka? :D
Pro rejpaly! Je fakt náhoda, že v obou seriálech vystupuje Dáda, to se prostě takhle někdy semele … a nebo ne? :DJsem rád, že to rozhodujete vy, protože já mám osobně sice lehkýho favorita, ale poslední slovo bych mít nechtěl. :)
To je na Vás, milé Kobylky! :)

O tématu na rok 2020 jste hlasovali takto:

  • seriál Návštěvníci (66%, 46 hlasů)
  • seriál Arabela (34%, 24 hlasů)

Hlasujících: 70

Nahrávání ... Nahrávání ...

Níže ještě pár fotografií z každého seriálu, v obojím případě je jejich zdrojem web csfd.cz.

1) Návštěvníci

2) Arabela

Dáda “bez” nebo “s”?

1 komentář u „Dáda “bez” nebo “s”?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..