Je naší zavedenou tradicí, že v zimě pořádáme menší orientační závod. Převážně pro kamarády, ale v posledních letech už o akci dáváme vědět dopředu a tak se letos stalo, že jsme měli účast až z Irska. No … Rob je sice Ir, ale bydlí ve Sklenařicích, takže to do Kořenova, kde se tradičně ZOB koná, neměl daleko.
Start a cíl jsme měli zase ve vyhlášené restauraci Hotelu na Vyhlídce, takže gastronomické zázemí patřilo zase ke zlatým hřebům akce. Kontroly jsem letos poprvé položil za hlavní silnici, takže se účastníci podívali až k vysílači nebo Chatě Zvonice. Limit 60 minut stačil třem týmům z celkových patnácti, aby sebrali všechny kontroly. A aby to nebylo jen o fyzické a orientační schopnosti, závod jsem zpestřil kvízem na téma národy světa a poslední disciplínou byl hod kostkou. Samozřejmě nechyběly bonusy za děti v týmu, aby se účasti nemusel bát vůbec nikdo.
Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo večer ve Sklenařicích na Mexiku, kde jsme uspořádali maškarní karneval na téma národy světa, kde se všichni náležitě vyřádili i společenské stránce. :)


Kořenovský ZOB 2020

1 komentář u „Kořenovský ZOB 2020

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..