Jak jsme slíbili, tak konáme. Dneska jsme přesunuli síly do mapového prostoru letošních Kobylek a od zítra do neděle máme v plánu dokončit přípravu mapy přímo v terénu. Díky přátelům máme kde bydlet a nemusíme dojíždět.
Do města, které je zhruba uprostřed letošní mapy, jsme dorazili vybaveni kvalitními potravinami na celý prodloužený víkend. Pohostinství nám prostě zatím moc nepřeje. Ale nevadí, my si umíme poradit! :)
Cestou jsme viděli jedno cvičení hasičů a jednu stavbu májky. V tom městě, které nechci napsat, večer frčelo několik okýnkopodniků, jeden jsme i vyzkoušeli. Lidi se prostě vracej do normálu. A taky proto Kobylky dál připravujeme, aby všechno bylo zase normální nebo aspoň blíž normálu.
Držte nám palce, ať nám zítra moc neprší. Pokud to sítě dovolí, večer zveřejníme pár fotek z najíždění. A třeba se mezitím urodí další rozvolnění podmínek pro sportovní a společenské akce. Dneska už jsme na 100 lidech od 11. května. Kobylky jsou až 13. června … naděje žije! A připravujeme samozřejmě i variantu, kdy budeme muset počet lidí na jedné hromadě regulovat. Přednost budou mít v takovém případě určitě ti, co nám už poslali registrační poplatek. Děkujeme, že nám tím dáváte najevo svoji podporu! Jo, dneska končí možnost platit 500,-, tak neváhejte … máte ještě pár minut! :)

Hlásíme se z města středu

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..