Využil jsem letošního tématu a faktu, že CML má volný výpočetní výkon, a hodil do něj včera ten náš datovej sprask za posledních 8 ročníků. CML sice řval, že ta data nelze naimportovat, ale nakonec si dal říct a tak tu máme, opět po roce, dlouhodobé statistiky úspěšnosti našich účastníkůdlouhodobé statistiky úspěšnosti našich účastníků.
Jako každý rok, upozorňuju na to, že v těch datech je dost binec, takže ve výsledcích to nemůže být lepší. Ale i tak mi to za ty 2 večery stálo a věřím, že Vám taky. Objevit, že Vás i po ročníku 2019 zůstalo 14 (stejně jako po ročníku 2018), kteří jste nevynechali ani jednou, zahřeje. To už statisticky skoro ani nejde! A vypadá to, že počet účastí začíná být vlastně další nezávislou soutěží, kterou pořádáme. Jsou to naše celebrity, tak se mrkněte, kdo to je.

A v celkovém pořadí (podle celkem získaných bodů) jsme moc zvědaví, jestli aktuální lídr Vašek Kroupa letos spíš uteče svým pronásledovatelům jako to udělal loni nebo jestli si je pustí blíž “k tělu”. Saša loni sestoupil po letech z bedny ze svého oblíbeného druhého místa v kategorii. Jeho bývalá stáj ATC Kokořín s ním ukončila spolupráci, letos se ale určitě zase popere o lepší místa. Karla s Pavlem a vlastně i Martin a Rosťa musí litovat jedné neúčasti, protože s jejich stabilní výkonností by těm dvěma zmíněným pánům výrazně “lezli do zelí”. Kristina s Petrou neuvěřitelně nahoře, klobouk dolů, dámy! A Matěj s Petrem, kteří to s námi v roce 2012 votvírali, prý letos nepřijedou. Příběh otce, co na Kobylkách rozjezdil synka, který ho v posledních ročnících předjížděl, už tedy asi pokračovat nebude.
Ale zcela jistě budou pokračovat další příběhy, všech vás, co dorazíte. Moc se na to těšíme a nebojte, suchá statistika stejně není lepší, než Vaše vyprávění večer u piva nebo pak, když nám napíšete!

CML Vám to spočítal

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..