Děkujeme moc, jak jste zareagovali na naši výzvu ze 4. května! Díky Vám máme další potřebný střípek do skládačky Kobylek a tím je Váš neuvěřitelný zájem přijet. Za poslední 2 týdny nám tak přibylo 85 zaplacených startovných a ubyl jeden tým ze startovky (ano, aktuálně tam je 1 flek volnej, máme 200 registrovaných týmů včetně týmu se startovním číslem 0!). Jako vnitřní pohyb byl samozřejmě divočejší, odhlášených bylo někde kolem 10 týmů (aj jsme vraceli startovný v plný výši, jak jsme slíbili), ale vždycky někdo čeká za bukem a volnej flek vobsadí! :)
K 20.5. 17:00 jsme tedy na 153 platících + 5 sponzorských + 42 neuhrazených. To znamená, že přesahujeme limit 300 lidí na akci, který bude povolen od 25. května. Sice je možné, že jej zvýší na 500, ale to člověk nikdy neví, takže na to moc spoléhat nebudeme. Zároveň ale fakt nechceme akci rozkládat do dvou dnů a pokusíme se to nedělat! Nyní teda společně s RS Mladotice vrháme síly do zajištění potřebné a zároveň rozumné míry hygienických opatření, která sníží riziko přenosů bacilů. Například startovní sady budeme vydávat bezkontaktně a venku (fakt plaťte předen převodem – teď už 600,- za dvojici), zvýšíme hlasitost výkladu trati, abyste se mohli více roztáhnout po louce (kdo tam byl, ví, že prostoru je tam spousta), budeme opět startovat v minutových intervalech po 2-4 týmech, v cílové ztracené kontrole budete dostávat desinfekci v balení jen pro Vás, na bednu Vás pozveme jen omezené množství :) a všude, kde bude třeba, bude desinfekce. Ne, naprosto vážně, na tomhle pracujeme a připravíme to zcela zodpovědně podle aktuálně platných nařízení. Ta se v čase divoce mění a tak je nyní brzo něčím zbytečně strašit. Určitě nás sledujte a my podrobné instrukce zašleme i v týdnu před Kobylkami e-mailem.
V mezidobí jsme zařídili souhlas Lesů ČR se vstupem do jejich panství a oznámili konání akce do Kralovic. Tedy i z pohledu administrativy máme snad vše připraveno. Další informace o přípravách zase jindy, dnes ještě jednou za všechny organizátory děkuji za velkou a silnou podporu!

 

Startovni_cislo_200
200 registrovaných startujících týmů k 20. 5. 2020! :)
Další střípky do mozaiky

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..