Podařilo se, dneska jsme na to zase sedli a doprojezdili všechna potřebná místa, mapu máme teda připravenu! No, ještě s ní bude mít Vlasta hodně práce, protože jsme opět objevili celou řadu nedokonalostí mapových podkladů SHOCartu. To je ale běžná záležitost, mapy prostě stárnou. S ověřováním a aktualizací jsme se zaměřili na postupové cesty mezi kontrolami, ty by měly na naší mapě sedět. Samozřejmě, pokud zvolíte nějaký méně obvyklý postup, na nepřesnost narazit můžete. Mapový prostor máme prostě tak velký, že bychom na to potřebovali násobně více času, aby mapa seděla všude.
Dneska jsme se zase zabořili do hlubokých údolí Berounky, Střely, ale třeba i Kralovického potoka. Vody bylo dost a tak jsme si užili i pěkné brodění a myslím, že i na Vás něco na červen zbude. :) S velkou nelibostí a také nepochopením jsme také sledovali obrovský přírůstek řádění motorkářů, kteří se v lesích vrhají do jakéhokoliv stoupání a likvidují tak vše, co jim stojí v cestě. To tu před lety nebylo …
Celkově jsme ale odjížděli spokojení, počasí bylo sice trošku chladnější, ale aspoň jsme se v těch místních krpálech tolik nepřehřívali. :) A že bylo i trošku bahýnka, to jsme brali po prašném období spíš jako plus. A ten vítr? No … někdy to tak prostě je, ale věříme, že na závodě foukat nebude.
V příštím týdnu se posuneme organizačně. Vzhledem k pokračujícímu rozvolňování, ale stále trvající nejistotě závod nakonec zorganizovat, budeme chtít prověřit, jak moc Vás vlastně chce přijet. Je i možné, že budeme muset snížit počet startujících … ale to bereme až jako krajní možnost. Už teď víme, že Váš zájem budeme chtít ověřit přes Vaši platbu za registraci. S tím, že pokud se akce nakonec nebude konat, nabídneme Vám převod startovného na příští rok nebo vrácení celé částky. Ale o tom až v příštím týdnu. Dneska se pokochejte fotkama a videem. :)

 

Lávka nebo brod, aneb namapováno!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..