To je zase rok, že? Zase nás osud zkouší, co vydržíme, dokonce ještě o hodně víc než před rokem. Ale přece, i když teď zrovna nemůžeme dál než na hranice své obce, nepřestaneme připravovat něco, co má nastat až v červnu! Von totiž, až přijde červen a zeptá se, co jsme dělali v březnu, mohli bysme taky třeba jen blekotat, že jsme nevěděli, jak to bude a bla bla …
Takže už plánujeme najíždění těch krásných terénů v údolí Střely na duben a květen a domlouváme si ubytování na vhodných místech, abychom ve dvou víkendech pročesali důkladně místní krajinu a vymysleli, kam Vás všude pošlem. Teda von to Vlasta zase vod stolu dře navrhne, takže pak to najíždění už budou vlastně už jen takový výlety. :) Když pominu fakt, že ke každé kontrole najíždíme všechny příjezdové cesty a aktualizujeme mapové podklady. Katka s Kristinou začali připravovat podklady na výrobu medailí, letos na nich bude namísto roku 2021 10. ročník. Aneb, jistota je jistota … Vyrábíme také už první kobylkopředměty a Janička chystá rozhovor s jedním důležitým partnerem pro letošní ročník s vrchním. Jo a taky kapelu sháníme, nevěděli byste o nějaké vhodné pro sobotní večerní kobylkopárty?
No a pak zajištění ekonomiky a matérie, to také patří k zimní přípravě. Většina našich sponzorů nám zachovala věrnost i v této obtížné době a tak si myslím, že ani letošní ročník nebude trpět chudobou. A máme i nové sponzory! Jedním z nich je pivovar Cvikov, který navazuje na dlouholetou spolupráci s pivovarem Podkováň, za kterou ještě jednou panu řediteli Červenému moc děkujeme! Na Kobylkovíkend jsme objednali 11° Hvozd v dostatečném množství a pak samozřejmě i pivo balené, abyste si i něco odvezli s sebou! Když jsme Cvikov koštovali, odsejpalo nám to pěkně, viz fotka dole. :) Dalším novým sponzorem je Mercuria Laser Game, který přichystal vouchery pro “bednaře” v kategoriích MN, SN, MM, MD a DD, ale i do večerních soutěží a tomboly. A protože se Petr, jakožto zástupce sponzora, chce opravdu dostat z náhradníků mezi startující, přidal i voucher pro nás, pořadatele. :) Takže si půjdeme zastřílet, až to půjde, a Petr má mezi 36 náhradníky přeci jen o něco lepší pozici. :) Ale jinak úplatky nebereme, přeci nás znáte! :) Finanční podpora ke dnešku doskotačila od sponzorů Bohemia Green, NAV Flight Services a Stable.cz, každým dnem čekáme na další od Algotechu a eMana. A pak že nerostou! Děkujeme moc!

A pak že nerostou!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..