Saša je náš velkej fanoušek a navíc má vtipný básnický střevo, takže jsme vždycky rádi, když napíše. Jeho reportáž z letošních Kobylek následuje.

Kobylky! Srdcovka! Přihlášenej jsem byl samozřejmě od prvního dne, protože proto ;-) i když bez konkrétní partnerky – bylo potřeba počkat která bude mít čas a chuť. Nakonec mě zachránila Michala – parťačka z druhého ročníku – mladá, leč velezkušená bajkerka se záviděníhodným dvojciferným číslem v lize.

Udělej mu to ;-)

Prvního února mi pak ale diagnostikovali dvě blbý nemoci a následovalo peklo ve formě 10ti týdnů bez pohybu. Forma na 2020 mil v hajzlu. Teď už to naštěstí opatrně jde, i když ppoommaalluu… No uvidíme – první čtyři závody v lize trápení, ale Zdeněk mě namotivoval průběžným celkovým pořadím. Kategorie nabitá až hrůza, takže po zralé úvaze při balení neberu slivovici, abych neprovokoval Pánaboha. To byla, jak se pak ukáže, největší mapová chyba víkendu ;-)
Páteční program dle představ = projížďka 20 km s Rosťou krzevá prověření podezřelého postupu po žluté z Brda. Shodli jsme se na tom, že finišovat tudy je fakt za trest. Následný večírek s Jitkou, Ivetkooou, Honzíkem a Ľubem je pod kontrolou napriek prítomnosti Tatranského čaju ;-)

Já piju, Ty inkasuješ.

Ráno pohoda, kafíčko s bývalým kolegou, pozdravy s fůrou známých, protočení nohou – potkáváme nejen děvčata z Koloshopu (“neříkej že jedeme blbě!”;-)), ale i Svobyho s Ivetkooou, a to už je ke zvážení ;-)
Start, mapa (věděl jsem přesně jak bude – i těch pár nejasnejch fotek pomohlo), postup jasnej dle Svobyho. Držíme se plánu a plížíme se mojí “rychlostí” po růžové čáře na mapě. S přihlédnutím k mému bídnému stavu povoluju i čůrání ;-) Panika na palubě propuká až před finišem – moje magnézium nestačí a křeče z přemíry snahy likviduje až Michalina rezerva (“já to vezu kvůli Tobě, protože Tě znám”).
Návrat na jistotu bez risku směrem ke 34 a 23. V posledním kopci přes nás přeletí Evička s Jitkou – bez šance uviset – a potupa se zdá být neodvratná.

Můžete do mně trochu strčit?

Naštěstí něco stáhneme ve sjezdu a brodu a pak exnu bechera (holky řešej otázky) a je to. Vypadá to nicméně na zasloužený debakl.
Výsledek je od Ježíška 8-)))
protože jsem hodnej!!!

Saša.

Klakson netroubí!

1 komentář u „Klakson netroubí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..