Psát článek v neděli po Kobylkách je asi úplně to nejtěžší, co při naší organizaci děláme. :) Hlavní je samozřejmě zveřejnit výsledky, což se před chvílí podařilo a pozvat lidi k hodnocení letošního ročníku. Pak už zbývá se jen usadit a čekat, jaké hodnocení nám od účastníků dostane. Podle reakcí přímo na místě bychom řekli, že jsme letošní 10. ročník zvládli dobře, ale počkejme si na konkrétnější zpětnou vazbu a třeba zase i na přínosnou kritiku. Nejsme profesionálové, děláme chyby, ale rádi na sobě pracujeme a zlepšujeme se. Tak moc prosíme, pište!
Když jsem u toho psaní, pokud by vám byl dotazník málo, je naší dobrou tradicí, že zveřejníme všechny články o svých zážitcích, které nám napíšete. Tak jestli někdo máte chuť, opravdu rádi si počteme a určitě nejen my! :)
V minulosti jsme byli také všichni rádi, když jste nasdíleli svoje postupy na serveru play-map. I letos je tam již mapa připravena, bohužel tedy bez číslování kontrol, ale snad to tak nevadí. Zkusíme to pak opravit, ale nevím, jestli to půjde, když už jste začali svoje záznamy vyplňovat. Nechtěli bychom, abyste to museli dělat znovu.
Zhodnocení letošního ročníku sepíšeme příští týden, je třeba si na to trošku odpočinout. Nyní jen opravdu velmi srdečně děkujeme za vaši neuvěřitelnou podporu! Díky ní jsme už dnes, i přes velkou únavu, začali přemýšlet o dalším ročníku! :)
Chtěl bych letos poděkovat jmenovitě Radkovi a Petře Böhmovým, kteří poskytli první pomoc Báře z týmu Vyhlídková jízda, které selhaly brzy a měla poměrně ošklivou nehodu! Moc držíme palce Báře, aby se brzy dala do pořádku!

Desátý ročník za námi!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..