Během poslední soboty a neděle jsme projeli větší půlku předpřipravené mapy zaměřili umístění 18 kontrol z plánovaných 33. A musím říct, že se máte opět na co těšit!
Po dvou letech trablů, kdy se při najíždění skoro nedalo ubytovat a všechny hospody byly zavřené, jsme se letos vrátili do normálu. Ubytování v apartmánu v Rakovníku bylo výborným výchozím místem jak pro najíždění východní poloviny mapy, tak pro hledání místa na večeři v pátek nebo sobotu. V sobotu jsme najížděli ve třech (Rybák, Vlasta a Zdeněk), v neděli, a to jsme fakt nečekali, se k nám přidal znalec místních cest a velký cyklista Michal Šiler. Aneb vedoucí Kempu Tišina projevil svůj zájem o naše Kobylky opravdu intenzívně.
A co vás teda čeká ve východní části mapy? Předně poctivě čtěte vrstevnice, protože když to nebudete dělat, budete jezdit hodně nahoru a dolů. Vyplatí se to brát víc cik-cak, ale neztrácet zbytečně nadmořskou výšku. Ale kdo bude chtít z východu přivézt těch kontrol hodně, hlubokým údolím se stejně nevyhne. A nich na vás letos čeká tolik brodů, že je ani na dvou rukou nespočítáte! A vězte, že hledání lávek, co mnohdy vlastně ani lávkami nejsou, znamená velké zdržení. Kdyby mělo být vody jako tento víkend, mnohé z brodů bude obtížné překonávat s vozíky. Ale to se ještě uvidí, co nám příroda na druhou červnovou sobotu připraví. Terény budou určitě oproti tomuto víkendu hůře prostupné, protože kopřivy jsou zatím tak po kotníky. :) Každopádně čeká vás velmi členitá krajina a jízda většinou mimo silnice a když už tak mimo ty frekventované. Postupové cesty se snažíme velmi pečlivě aktualizovat, tak věříme, že kvůli mapě bloudit nebudete.
Najíždění bude pokračovat v následujících dvou víkendech, příští víkend projede pár kontrol Vlasta s Hankou, za dva týdny se do toho pustíme zase ve třech a zároveň doladíme organizační detaily v Kempu Tišina, kde budeme mít základnu.


18 kontrol zná své místo

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..