Ať si škarohlídi řikaj co chtěj, ale jaro je tady. Jasný, nepadaj “třicítky”, ale to by to pak bylo spíš léto, ne? A dokud nebyli “zmrzlici”, může bejt v klidu ráno i přímrazek. A protože je teda jaro, a Kobylky se blížej, je nejvyšší čas připravit mapu. A možná taky plakát, i když ten není potřeba, ne?
Začnu tím plakátem. Jasný, pro letošek nepotřebujeme shánět další účastníky, jsme už od ledna plní a náhradníků čeká zástup, ale von každej rok někdo vodpadne a taky je třeba zpropagovat značku “okolo nového komína”, když už jsme se po letech přestěhovali. A ještě jedna věc, večer budeme mít fakt dobrou kapelu Kompress, takže jestli bude chtít někdo z místních vyrazit k muzice, tak ať se vo tom dozví dřív než mu budou drnčet vokenní tabulky. Zkrátka, nakonec jsem Káťu překecal, aby plakát udělala, i když je to vlastně blbost, když to není potřeba. :) Teda jako není .. znáte to, plakát dycky byl .. a aby nebyl letos? :D
Co je podstatnější, je samozřejmě mapa. Bez ní by to fakt jako nešlo, takže jsme v úterý zasedli U Vodoucha do náhledu mapy od SHOCartu jsme od stolu a píva nastříleli 33 kontrol. Ano, přidáme letos zřejmě 3 kontroly a jestli nezměníme názor, 2 z nich dáme na mapu a 1 přidáme do tzv. “ztracených”, tedy jejich lokaci si budete muset odvodit z indícií. Víc kontrol, více zábavy, by se řeklo. A podle nás je to pravda. Vyslyšíme i přání dětských kategorií a v podstatě ty přidané kontroly vrhneme blízko startovně-cílovému prostoru, aby si i ti nejmenší pořádně zacvakali. Mimochodem, ta náhledovka, navíc v šeru hospody … měli jsme co dělat, abysme si voči nevykloubili! :)
Mapový prostor je pro nás z 80% zcela nový, což je naprosto úžasný. Jen opravdu malá část mapy se občas vyskytla v předchozích ročnících Kobylek, nejvíc ve druhém ročníku, když jsme startovali v Machově mlýně. Ale to už je 9 let a nikdo si nic nepamatuje. I když … na Brtníka z Brtníku, Leontýnku a Alpu si možná pár lidí přeci jen vzpomene. :) Každopádně účastníky čeká spousta nových míst a to bude určitě příjemná změna. O tomto víkendu budeme sídlit v Rakovníku a odtud poladíme severovýchod mapy i v terénu. Strašně se těšíme, objevování nových míst v probouzející se jarní přírodě je jedna z nejlepších (a časově taky nejnáročnějších) činností, co nás při přípravách pravidelně provází. Letos bez složitostí s ubytováním a snad i s možností místního občerstvení! Kdo by to byl po dvou kovidích letech řek, že se toho ještě dočkáme! O najíždění určitě podáme zprávu, čekejte první várku fotek, co napoví víc, než je zdrávo! :)
Ale teď už se pokochtejte plakátem, případně si ho vyvěse v “pokojíčku” a těšte se s námi na to, až uvidíte i mapu! :)

Plakát a základ mapy

1 komentář u „Plakát a základ mapy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..