Viděli jste dneska venku to jaro, co bylo léto? :) To bylo neskutečný a ten kosák, co nám řval ve vosum večír na lampě pod balkónem tomu dal korunu! Milé Kobylky, nedá se nic dělat, naše akce se totálně blíží a naše těšení se už fakt dá krájet. :)
O víkendu dovalíme mapu. Teda jako projedem zbytek “vodstolovejch” kontrol a uděláme z nich ty pravé, co pak budou na mapě a kde bude viset lampión a kleštičky. Ještě si to teda budeme muset potvrdit s lesníma správama, ale to by mělo klapnout, protože budeme jen na cestách. Máme jednu drobnou, ale řešitelnou, komplikaci. V sobotu 11. června pořádá KČT TOM Kralovice v Kožlanech Mistrovství ČR v turistický závod, jednotlivci a s pořadateli musíme pár kontrol poladit, abysme se tam s běžcema nemlátili. Mimochodem také ochutnáme, zač je toho pobyt v Kempu Tišina a musíme říct, že se opravdu moc těšíme! Pan vedoucí je velkej sympaťák, co má svoji práci rád a je to na něm děsně znát! :)
A co se děje v pozadí? Začíná sezóna odhlašování (mimochodem, do 27. května vracíme všechny peníze, pak už si necháváme storno poplatek) a změn v týmech, sezóna, co mají rádi hyeny. Jenomže ani ty to nemaj jednoduchý a dění posledního dne to jasně ukázalo. Odhlásily se celkem 3 týmy a jimi uvolněné sloty byly dycky do pár minut po oznámení pryč. Bodejť né, když je hladovejch hyen přes padesát a tři sloty jsou pro ně málo! Co se s tím dá dělat? No, kdo nás čte, ví, že se to vyplatí. :) Takže odhalím 2 malá tajemství. :) Kdo je sponzorem, na toho myslíme, co se volných pozic týká. :) A pak ještě to, že my ve startovce vidíme jisté “nedokonalosti” ve formě Krasav, které mohou znamenat, že tým není kompletní a v tichosti čeká, že se někdo šikovnej, teda spíš šikovná, vozve a tým vhodně doplní. Co vím, tyhle lidi můžou kromě volnýho slotu nabídnout i chatičku na nejlepším místě, zkušenosti na mapě, několik druhejch míst :) a jistotu pobavení po celý víkend, takže bych řek, že je to “no-brainer” … ale samozřejmě pro ty, co chtějí jet a možná vlastně nemaj s kým.
A pak je tu ještě jedna možnost, jak jet Kobylky. :) Ještě totiž hledáme nějakýho komisaře, komisařku, co by na trati dohlíželi na dodržování pravidel a fotili ty závodící (ne)šťastníky. :) Také nabídka zejména pro ty liché …
Takže zdroje sou, jak by řek klasik … :) Jen chce jít tomu štěstíčku trošku naproti a zapojit do toho rozum, což je pro MTBO potřeba tak jako tak! :)

Kobylky z rozumu

1 komentář u „Kobylky z rozumu

  • 17.5.2022 (20.49)
    Trvalý odkaz

    To mi připomíná, že bych měl taky začít intenzivněji hledat někoho do dvojice (a pak místo ve startovce, což očekávám, že bude to jednodušší). Nečekám, že bych byl pro většinu účastníků Kobylek nějak atraktivní. Když se v článku píše něco o druhém místě, tak ano, i to mě za určité konstalace dokáže uspokojit, ale jinak jsou ambice vždycky ještě vyšší :-) Na druhou stranu doba, kdy jsem možná některé roky byl i cyklisticky nejsilnějším ze startovního pole, je dávno pryč… A na funkci komisaře bych teda asi měl taky dobrou praxi, zkušenosti s řešením přestupků mám jak diskvalifikací tak domluvou, starší zkušenosti jsou popsané třeba tady http://www.cestanahoru.cz/pravidla-dlouhych-mtbo-zavodu/ a i letos při Českém poháru MTBO jsem pár lidí vyfotil a diskvalifikoval (resp. některým jen domluvil). Ale zas mě zatím neláká víc závodů pořádat než závodit :-)

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..