Vše má svůj čas a ten, který je určen pro skutečný začátek příprav 12. ročníku naší společensko-sportovní-orientační akce dvojic na kolech, právě nastává. Jak se to projevuje, když není nikde nic vidět?
Třeba tak, že jednáme s několika provozovateli rekreačních středisek a kempů a hledáme ten, kde příští ročník bude. Zatím bych ohledně toho další detaily nerad sděloval, ale s nikým zatím napevno domluveni nejsme, tedy klidně přihoďte nějaké tipy. Určitě je ještě čas se s někým dalším pobavit, někam se podívat. Akci pro 400+ lidí úplně všude nezvládnou, tím spíš, pokud víme, že cca polovina lidí tam chce celý víkend bydlet a preferuje chatičky před stanem. Navíc potřebujeme buď osvědčenou lokalitu někde směrem na západ od Prahy, kde máme silnou podporu místních fanoušků nebo směrem na Kérkonoše a Jizerky, kde bychom časově lépe zvládali přípravy, hlavně najíždění mapy. Samozřejmě v ideálním případě, však vony by takový Brdy taky nebyly vůbec marný! :)
Další, co se líhne, a letos je skořápka toho vejce strašně tuhá, je rozpočet. Souvisí to s tím prvním, tedy areálem a podmínkami tam a to poměrně výrazně, ale leccos už umíme odhadnout i bez rozhodnutí o areálu a taky nejsme hluchý a slepý. Náklady porostou výrazně i nám a ještě nemáme úplně jasné, jak moc nás podpoří sponzoři. Mimochodem, to je oblast, kterou chceme i letos dobře podchytit a proto jsme pro ně opět zpracovali údernou výzvu. Prosíme šířit! :) A ne nepodstatně jsme také upravili náš sponzorský program, kde poněkud zvyšujeme laťku pro jednotlivé kategorie. Bohužel ani zde nelze zachovat původní ceny, pokud chceme závod dlouhodobě udržet ekonomicky nad vodou. Přesto, že to celé nemáme pohromadě, víme, že Kobylky 2023 budou určitě dražší. Snad Vás to neodradí, když se zase pokusíme dodat akci roku! :)
Každopádně zítra máme na programu vánoční svařák s několika pořadateli, kde budeme určitě pár důležitých věcí také probírat a tím v podstatě započneme období organizačních schůzí, které máme tak rádi a které nám v posledních letech tolik chyběly! :) To se to pak budou vymejšlet kraviny, co Vás vykolejí nebo i pobaví! :) Přejeme krásný zlatý adventní víkend a pokud se bude dařit, čekejte od nás v lednu, maximálně únoru zprávu, že vodvíráme registrace! To je totiž ten nejlepší čas, kdy do toho zapojit i Vás! :)

Horká zimní příprava právě začala

2 komentáře u „Horká zimní příprava právě začala

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..