Už příliš dlouho mlčíme na to, jak “v zákulisí” makáme. To hlavní, co nás teď časově “živí”, je výběr a domlouvání podmínek v areálu, kde letošní Kobylky uspořádáme. Co si budeme povídat, nejde to úplně lehce.
Doby, kdy jsme byli v dlouholeté úžasné péči Gábiny Grozíkové v Mladoticích a kdy se ceny nezaokrouhlovaly na stovky, dokonce ani na desítky, což vidíme dnes běžně, jsou dávno pryč. Navíc Covid pominul a spousta kvalitních areálů má už letošek v našem termínu plný. A změna termínu je velmi komplikovaná, protože jednou nemůžou všichni organizátoři, podruhý lezeme do termínu nějakému jinému závodu SHOCARTligy. Ale bojujeme a mám pocit, že k finální dohodě dojde spíše v řádu hodin než dnů.
A kam, že to zamíříme? Prozatím to nechci zakřiknout, ale vypadá to na Královéhradecký kraj. Vypadá to, že by účastníky nemusely čekat moc brutální kopce a mapová kolize by byla jen částečná s VIPrahlými dušemi a to ještě spíše historicky. Areál se nám jeví dostatečně velký a akce našeho typu údajně umí. Tak snad dokončíme domlouvání brzo a budeme moct spustit registrace.
Pak budeme doufat, že nás nenecháte ve štychu a ve velkých stádech se zase zaregistrujete, abyste nám i areálu dali jistotu, že 12. ročník MTBO Ztracené kobylky proběhne v obvyklé velikosti a kvalitě. Mimochodem, pokud budeme chtít zachovat kvalitu, což jako fakt chceme, plánujeme zvýšit startovné. Aktuálně mi to rozpočtově vychází tak, že když budeme vybírat 1000,- za dvojici a uděláme vše podobně jako loni, proděláme 49 100,-. To jako není dobrý … by se řeklo! :) Proto i dále jednáme s areálem a hlavně i dále hledáme sponzory podle našeho sponzorského programu.
Seznam sponzorů zatím není aktualizovaný, ale je pravda, že jsem se už domluvili s DELLem, Behavinem, Algotechem, Kofárnou – Beansmiths, NAV Flight Services, Českými radiokomunikacemi, Koloshopem, Voksysem a nově také s firmou Habakuk! Děkujeme moc! Ani zde ještě nekončíme a ani zde to není lehké … však si to zkuste, někde něco vyžebrat! :) Ale nebojte, pokud se to rozpočtově nepodaří, jako první budeme krátit výrobu kobylkověcí, které jsou sice fajn, ale zábavu úplně nedělají. To radši přemýšlíme vo tom, že bychom měli kapelu jak v sobotu, tak v pátek. :)
Jsem optimista a věřím, že registrace spustíme už v lednu, už proto, že to některý z vás děsně rozčiluje! :) Takže brzo čekejte e-mail, který vás o termínu registrací bude informovat a nebo nás prostě sledujte, protože všechno, co víme, blejeme sem na web nebo na facebook nebo dokonce i na instagram, tvl! :) Zatím si užívejte bláta! :)

Relokace do jiného rajónu

1 komentář u „Relokace do jiného rajónu

  • 9.1.2023 (0.19)
    Trvalý odkaz

    Ajajaj, tak to držíme palce, to je hóóódně práce a starostí navíc. Po reakcích z posledního campu mi přišlo, že jsou pokračování spolupráce nakloněni, no situace se holt mění. Držím palce, těšíme se!

    Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..