Tak jo, spoušť našeho registračního koltu byla stisknuta, teď už se to nedá zastavit! :) Můžete se registrovat na již 12 ročník MTBO Ztracené kobylky. Pro ty, co nás nesledují průběžně, máme stručný přehled hlavních změn. Kdo si chce počíst, projděte si poslední Aktuality a Propozice, samozřejmě!
Největší změnou je relokace z Plzeňského kraje do kraje Královéhradeckého – konkrétně do oblasti Českého ráje, rekreačního zařízení Eden Jinolice. O tom, co té změně předcházelo se dočtete v této aktualitě. Takže hlavně fanoušci z okolí Mladotic, Kralovic a Rakovníka … bacha na to, nedojedete k nám ráno na kole! :) Z této změny logicky plyne, že mapa pro vás bude nová, neproježděná a kontroly na místech, kde jste žádný z předchozích ročníků neměli!
Další změnou je, abychom do akce nemuseli dávat kromě mraky času i naše peníze, že zdražujeme. Poměrně výrazně, na 1000 Kč za dvojici. A rušíme i levnější startovné pro “early birds”. Platba 1200 Kč při registracích na místě by neměla být téměř potřeba, protože v drtivé většině platíte převodem včas. Protože musíte, jinak se stáváte náhradníky a o vaše místo se právě jiní náhradníci poperou. Systém, kdy chceme platbu do 7 dnů po registraci a do 31. března toto pravidlo neuplatňujeme, necháváme. Mírně zpřísňujme také storno podmínky, ale to už si přečtete v Propozicích. Platba je i nadále možná pomocí QR kódu, na který se dostanete hned po registraci nebo odkazem z e-mailu, který registraci potvrzuje. Kliknutím na stejný odkaz máte také možnost editovat většinu položek svého týmu, což jste už loni v celých stádech využívali a jsme za to rádi! :)
Samozřejmě máme letos jiné téma než jakýkoliv jiný ročník před tím. Opět jde o české dílo, tentokrát u vás na podzim nejvíc zabodoval film Šakalí léta. Takže se už moc těšíme na to, jak téma do akce zapracujeme my, vy ale i kapela. Ano, i v sobotu večer bude opět rocková zábava a jsme již domluveni na opakování koncertu od skupiny Kompress, tedy stejného bandu jako vloni. Novinkou bude páteční předkapela Pešu.so, tedy letos budeme mít koncerty hned dva, protože to je prostě víc kobylkový! V pátek předpokládám produkci spíše k poslechu, v sobotu spíše k tanci. Ale uvidíme, řídit to úplně nechcem. :)
Poděkování sponzorům jsem zveřejňoval ve čtvrtečním příspěvku. Jsme klikaři, máme hodně stálic, ale i nové partnery! A s jedním z nich, s časopisem Cykloturistika, jsme pro vás připravili menší soutěž. Pro první tři, kteří se u nás zaregistrují, zaplatí registrační poplatek a budou mít ve vzkazu “Cykloturistika” (nemusí být jen toto), vyhrají roční předplatné jejich časopisu. Jsme zvědaví, jestli toto zvládnete, protože budete chtít hlavně rychle registrovat a tohle nebudete číst. Ale zase … do vzkazu se to dá dopsat i později, pokud toto třeba budete číst až potom, co ulovíte flek. :)
Tolik asi výčet těch nejvýznamnějších změn letoška. Pokud nějaké další budou, tajit je rozhodně nebudeme a proto doporučujeme, sledujte naše Aktuality a ksichtobook, kam dáme vše potřebné i nepotřebné! :) Užívejte zimu a vězte, že už to pro vás chystáme a zasejc se děsně těšíme! :)

Registrace spuštěny, co je letos jinak?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..