Trošku jsme vás napínali, ale věřte, nebyl to záměr. Jednání o areálu pro letošní rok opět nebyla lehká. Skloubit všechny požadavky od nás s nabídkou rekreačních zařízení chce prostě hodně trpělivosti.
Ne všude akci pro 450 lidí chtějí nebo ji chtějí, ale nedokážou zajistit potřebný servis (individuální objednávky ubytování, zajištění stravování, … ). Ne, opravdu si neumíme převzít klíčky od areálu, vše zařídit sami a v neděli zase vrátit klíčky a uklizený areál. :) Jinde se zase hodně táhla jednání, někde jsme na konkrétní nabídky čekali měsíce. A pak jsme dostali ceny mimo mísu nebo nutnost složit 120 litrů předem a pak se s námi bude jako počítat. Bylo by toho na velmi dlouhé povídání a já to určitě někde u piva provalím více, ale pojďme spíše k tomu pozitivnějšímu, tedy areálu, se kterým jsme shodu našli!
Musím říct, že jsme se o něj aktivně začali zajímat díky Vaškovi Kroupovi, kterému jsme měli v plánu mapově lézt do jeho VIPrahlých duší. Jako znalec místních poměrů nás nasměroval na pana majitele rekreačního zařízení Eden v Jinolicích a pak už to šlo docela rychle. Pan majitel byl ochotný mi areál osobně předvést v neděli a tento týden jsme se domluvili na potřebných podmínkách. Základní podmínky jsem už sepsal do Propozic, rezervaci ubytování ale provádějte až od pondělí 23. ledna, protože mají teď dovolenou. Ano, cenově jdeme nahoru, ale poměrně únosně a celkově mám z jednání s ním dojem, že tam budeme v dobrých rukou. Však mi to Vašek říkal hned, že s ním bude dobrá domluva. Díky moc, oběma!
Podívejte se na pár fotek, které jsem tam minulou neděli pořídil. I podle nich se dá vykoukat, že bychom se tam mohli vejít. Myslím tím cca 100 aut pro ubytované a 400+ cyklistů. Počítáme s tím, že ti, co přijedou na otočku (nebo se prostě s autem nevejdou dovnitř) budou parkovat jen pár set metrů od areálu. Kapacita bydlení i restaurace je větší než ve všech předchozích ročnících. A restaurace je opravdu restaurace, tedy by měla být pestřejší nabídka jídel a pití a všeho, co k tomu patří. Mimochodem, jednání s provozní restaurace naznačuje, že i zde vládne ochota a profesionalita!
Mapově se s Vaškem budeme snažit minout co nejvíc, pracovně přemýšlíme spíše o severním směru, tedy o kopcích typu Kozákov nebo Tábor, ale místní krajina nabídne i dostatek placatějších partií, které vyhoví našim mladším účastníkům. Po 11 letech se tedy stěhujeme z Plzeňského kraje, do kraje Královéhradeckého. S nostalgií, povodní Střely a Berounky jsme si zamilovali! Je to ale změna, o které jsme mluvili už dlouho a která znamená pro většinu organizátorů lepší dostupnost a pomůže nám to hlavně při najíždění mapy. Věříme, že za námi věrní účastníci z Plzeňského kraje dorazí a zkusí to s námi i jinde. Věříme, že díky této změně nalákáme i naše účastníky z podzimních Kobylek, kteří byli často z našeho rodného podkrkonoší. A pokud se za námi dřívější účastníci nerozjedou, jsme připraveni, že budeme lákat nové zájemce z místních luhů a hájů. Ano, letos opět chceme větší akci, se stejným limitem jako v posledních letech, tedy 200 dvojic.
Registrace spouštíme už za týden, tedy se párujte, vymýšlejte vtipné názvy týmů, čtěte Propozice a celkově se na nás nalaďte, pokud chcete. Máme vás zájem pobavit a přitom vám ukázat jeden krásný sport – orienťák dvojic na kole!

Eden Jinolice areálem pro 12 ročník – seznamte se!

2 komentáře u „Eden Jinolice areálem pro 12 ročník – seznamte se!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..