Je to neskutečný, ale už jsme zase, už po 12.!!!, v tejdnu, kdy pro vás uspořádáme letní Ztracené kobylky! To znamená, že se naše a doufám i vaše nedočkavost přestává měřit ve dnech, ale překlápí se do hodin. Po půlnoci už fakt začneme stříhat metr, protože těch hodin do startu už bude míň než 100!
Možná byste řekli, že máme napracováno, že to už teď jen tak šolícháme, ale vono tak úplně nejde. Tak třeba takovej export startovky pro tisky čísel a kartiček, se všema vylomeninama typu tříčlenných (a někdy možná i čtyřčlenných) týmů s dlouhými jmény, změnami obsazení po uzávěrce (a naším chtění tu změnu zapracovat! :)) nebo dírama ve startovce, co se ale musej připravit pro příchozí po tiskové uzávěrce s tím, že to nesmí změnit vytisknutý startovní časy (aneb, co je psáno, to je dáno!), tak tohle vše znamenalo jít spát včera až dneska kolem jedný. A to jsem to jen kontroloval, vykonával to mág přes data Vlastik, a přitom shlížel Šakalí léta. Teda shlížel, jako Trhák jsem loni nakonec pojmul, ale tohle téma mi asi ještě bude trvat … Asi nějakej těžší kus nebo co! :)
O víkendu jsme taky vyzkoušeli audio techniku, ale protože to proběhlo spolu s nakládkou stanů, stupňů vítězů, mapníků a další foroty, nějak nebyl čas na zásadnější mediální záchyt těchto prací. Každopádně vozejk je plnej, ze Sklenařic už se nic dalšího neveze! :) V neděli jsme taky po dvouletý pauze vodevřeli registrace pro ty, co nemají parťáka, tzv. Kobylky naslepo. Ale jak už to tak bývá, najednou po nich není vidu ani slechu, respektive registrují se normálně s někým ve dvojici. Tak si tak říkám, jestli ty Kobylky naslepo nefungují tak trošku jako donucovací prostředek! :) No, každopádně, po minulotýdnovém ředění startovky dochází k jejímu postupnému obnovování, už máme zase 189 týmů na startu!
Dneska probíhá inventura kobylkoskladu, která navazuje na sobotní večerní probírku našeho společného sdíleného “šítu”, kde jsou všechny důležité informace, včetně nástřelu dělby věcí do cen, odměn pro komisaře nebo cen pro věci na krámek. Na sklad dneska přistály věci od DELLu. Ještě, že jsou teď ty IT hračky tak placatý, jinak bysme ty dva monitory a jeden notebook neměli kam dávat. :) Fakt se těším, až budeme tyhle věcičky zase rozdávat. Předběžně bych to viděl hlavně na tombolu, ale možná, že něco dáme i do nějaké mladší kategorie.
Zítra nebo pozítří budeme mít u sebe čísla a kartičky, ve čtvrtek jedeme pro banány a ovoce od Šandery. Kdybyste někdy potřeboval větší dodávky ovoce a zeleniny, volte je, jsou to strašně fajn chlapíci. A kdyby se vám nic takovýho nenaskytlo, myslete na ně aspoň, až si v sobotu ráno uloupnete banán před startem! Dneska asi vše, dneska půjdeme dříve spát! Možná! Vono, když se člověk těší, nemůže usnout, znáte to taky, že? Že jo!? :)

Odpočítávání začalo, uvidíme se za méně jak 100 hodin!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..