Přelom května a června máme několik posledních let hodně hektický. Letos to není jiné. V práci máme obvykle nejpracnější období a k tomu začínáme stříhat poslední centimetry “metru” před Kobylkama. Nebylo moc čas informovat o dění jednotlivě, tedy zde je malé shrnutí, co se událo za poslední dny.
Začátek týdne nám nakladl do cesty pár klacků, které ale šly přejet. :) Po konzultaci se státním podnikem Lesy ČR jsme museli ještě před uzávěrkou poštelovat 2 kontroly, kde by hrozilo, že byste vjížděli do terénů, kam jsme nebyli vpuštěni. To by ještě šlo. Ale představte si, v úterý jsem zjistil, že naše “klika” v Pivovaru Rohozec, se kterou jsme měli domluvenu důležitou podporu, už v tomto pivovaru nepracuje. Nezbývalo než nažhavit telefony a klávesnici a podporu domluvit znovu. Tedy … úplně od nuly to nebylo, rohozečtí se k příslibům v e-mailu postavili vstřícně a teď jsme začali spíše už řešit logistiku na místo. Ufff … tohle byl trošku větší klacek, ale je za námi a dráty to přežily! :)
Další dny byly už klidnější, teda jako bez klacků. Ve středu jsme rozdělili náš tým ve dví. Kreativní část se věnovala výrobě medailí pro děti, aneb na každé dítě (nebo na toho, kdo tak bude vypadat) v cíli bude čekat medaile hned po dojetí. Holky, to je ta kreativní část, také řešily kostýmy a věřte, že při tom myslely i na “kluky”, protože ti tomuhle moc nedaj. Navíc neměli čas, věnovali se tradiční zkoušce potřebné IT techniky. Kromě upgradů našeho offline výpočetního střediska a jeho vyzkoušení jsme také vymysleli, jak budeme dostávat výsledky od altánu do hospody. A nebyli bysme to my, kdybysme nevymysleli hned 2 cesty, aby pak fungovala aspoň jedna. :) Jestli vše klapne, budeme mít naší wifi (s průběžnýma výsledkama, s možností kontrolovat svoji kartičku) okolo altánu, ale také v hospodě, kam se budeme muset dostat přes wifi pojítka. A druhou cestou bude synchronizace výsledků do cloudu Algotechu, což umožní sledovat průběžné výsledky všem odkudkoliv na světe. Snad se to podaří zrealizovat, oba nápady se nám ten večer, pravda po nějakém tom vínu, zdály super cool! :)
Dneska jsme připravili kobylkostravenky, abyste mohli po závodě nafasovat gulášek a zapít to pivem nebo limčou. Stravenky nafasujete ve startovací sadě, kde budou také instrukce k napojení na naši wifi. A když už jsem u těch tiskovin, mapy a diplomy byly rovněž už poslány do tisku!
Tenhle týden jsme také odbavovali vlnu odhlášení, protože v sobotu 27. května končí možnost vzdát to a dostat celou částku za registraci zpět. Aktuálně máme tedy 10 míst volných a protože náhradníci buď svůj slot již ulovili nebo ztratili zájem, snažíme se ještě oslovit nové zájemce. Zkoušíme tak opět placenou reklamu na facebooku, kterou cílíme na 60 km okruh okolo Jinolic. Aneb, víme dobře, že je třeba se v novém regionu ukázat, protože chceme, aby si i v novém regionu Kobylky získaly svoje skalní příznivce. Uvidíme, jestli se od “lajků” dostanou až na start! Ale protože se i toto už povedlo, zkoušíme to znovu, aby měl taky Cukrberk co žrát! :D

Přípravy vrcholí – shrnutí 2 týdny před akcí

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..