Ano, v pátek za kuropění nebo co to ráno bude, každopádně vy budete ještě spát, jedeme do Rekreačního zařízení Eden v Jinolicích. Tedy poprvé v historii letních Kobylek nejedeme do Plzeňského kraje, ale do kraje Královéhradeckého a závod samotný vás zavede i kraje s Ještědem ve znaku. Takže pozor, kam nastavíte navigaci!
Příjezd do kempu je letos bezproblémový, protože je kemp hned u silnice. Kapacita kempu je dle provozovatelů dostatečná, parkování se prý najde i pro neubytované, ale hlavně v sobotu bude určitě platit, že kdo dřív přijede, ten parkuje v klidu blízko. Pozdní příjezdy si určitě strčte za klobouk nebo i níž a ani mi to nevolejte. Závod má svoje pevné termíny, viz propozice, a kvůli jedněm opozdilcům se ostatní určitě přizpůsobovat nebudou. To se teda dopředu omlouváme. Parkování si řídí provozovatel kempu, za parkování a využití areálu bude od neubytovaných vybírat 100 Kč za auto. Tak s tím prosím počítejte.
Když jsem u těch peněz, zejména pokud od nás máte mapníky, prosíme vezměte si částku 120 Kč za mapník pokud možno přesně nebo z nás aspoň nevysajte všechny drobný svejma “miliónovejma” bankovkama! To si nechte večer do hospody, můžete pozvat třeba kapelu na pivo, pokud se vám jejich hraní bude líbit. Mapníkáři, co je chcete od nás pomoct namontovat, páteční přijďte v pátek, sobotní co nejdříve. Fakt nezvládneme namontovat 10 mapníků za 5 minut, pokud přijdete pozdě, hrozí, ze si je budete montovat sami.
Jo, mapníky! Ještě jich pár máme, přednost dostanou ti, co je mají zarezervované. To, jestli mapník máte, vidíte ve startovce a pokud by vám nějaký chyběl nebo přebýval, můžete si to sami poladit pomocí odkazu, co vám přišel v e-mailu po registraci týmu. Stejně tak tam můžete ještě ladit obsazení týmů i kategorie, uzávěrku jsme, díky tomu, že areál je pokrytý signálem (jediný O2 je tam mizerný) posunuli na pátek 12:00. Pak už do toho sahat nepůjde a vyřešit to půjde až na místě. Určitě půjde zaregistrovat i nové týmy (i na místě), volná místa a startovní sady pro ně máme. Prosím, v pátek mi nepište, nevolejte, nepoložil bych pak kontroly, vyřizovat to nebudu mít čas. Kdybyste si fakt chtěli pokecat, volejte Katce: 774 16 13 11 (lze i napsat sms nebo WhatsApp), ta bude “jen” chystat zázemí v kempu. Pro psavce, pište už pouze na registrace@ztracenekobylky.cz.
V areálu vás, kromě parkování a ubytovaní, čeká vyzvednutí startovní sady, v časech, dle Propozic. Když už je zmiňuju podruhé, pročtěte si je, hlavně ti noví! Pro ty, co dorazí v sobotu, doporučuju příjezd ráno kolem osmé a u Rohozeckého piva, kávy Beansmiths nebo u lízátka s klobásou můžete v klidu ty propozice zvládnout. Sami to zkusíme taky dohnat, psali jsme je už dávno! :)
Poslední prosba. Buďte tak skvělí jako vždy! Víte, že jsme pořadatelé amatéři, co Kobylky připravují po večerech pro dobrý pocit a vaše úsměvy. Buďme tedy ohleduplní vůči sobě navzájem, vůči provozovatelům kempu a restaurace, oni toho také budou mít nad hlavu, takovouhle akci tam nemají každý týden a my jsme tam poprvé. A že jsme jim určitě vše nedokázali vysvětlit, to je víc než jisté. Málem bych zapomněl, při platbě ubytování je tuším vyžadována cash, při platbě v restauraci je pouze preferována, tam s kartou pochodíte.
Tolik asi poslední písemné instrukce, pokud nebude nic zásadního, mailovat už nebudu a povíme si to na místě. Těšíme se a jsme nervózní zároveň, tenhle emoční koktejl k tomu ale patří a bez něj by to nešlo. Věříme, že se vám u nás bude líbit a pokud něco drobně zaskřípe, že zahmouříte oko!

Než vyrazíte do Jinolic!

7 komentářů u „Než vyrazíte do Jinolic!

    • 13.6.2023 (21.55)
      Trvalý odkaz

      No … to máš těžký, my pod horama jsme prostě trošku svérázný a dycky jsme Jinolicím říkali ty Jinolice, vždycky jsme jezdili na čundry do Jinolic apod. Takže si s těma moudrama běž klidně stěžovat na Ústav pro jazyk český, my to u sebe už měnit nebudem. :) A ohledně opakování … máme zde dveře otevřené, spokojenost zavládla jak u nás, tak u majitele kempu, tak v hospodě. Ale máme taky zájemce z tábora u Železnice a máme předběžně domluvený kemp Svatá Kateřina, takže to bude snad v dobrým slova smyslu zajímavý! :)

      Reagovat
      • 14.6.2023 (23.20)
        Trvalý odkaz

        Svatá Kateřina blízko Trutnova? To by byla bomba, v pátek TrutnovTrails a v sobotu na Kobylky.

        Reagovat
      • 15.6.2023 (9.07)
        Trvalý odkaz

        Asi se koukam budu muset pristehovat a prinyst trochu osvety “z kraje” – takovej novodobej Cyril riznutej Metodejem ;-)

        Reagovat
        • 15.6.2023 (15.58)
          Trvalý odkaz

          Hele, Ty Cyrile s Metodějem dohromady! :) Abys u nás nedostal v hospodě přes držku, protože na tyhle moudra jsme u nás tak zvědavý. :) A než začneš kázat, trošku si projdi dostupné zdroje, viz: https://cs.wikipedia.org/wiki/Jinolice nebo https://obecjinolice.cz/ … použít se dá obojí, ale třeba sama samospráva se spíše kloní k tomu pomnožnému tvaru. V mapách, jak víme, je chyb jak máku. :)

          Reagovat
          • 15.6.2023 (19.33)
            Trvalý odkaz

            Miiir!!!
            Ano – je mi znamo, ze dejiny znaji spoustu pokusu o sireni osvety, ktery skoncily kanibalskou hostinou ;-) tak doufam ze Dusan na Mexiku uz kapku pokrocil smerem k vege jidelaku! No, v rijnu zkontrolujeme!

            aneb
            “Kdyz se u nas chlapi poperou, tak je to nožem anebo sekerou…”
            Nebo snad Pepa neco rikal??? ;-)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..