Včera odpoledne vykouklo na Sklenařicema sluníčko, takže jsem se mohl věnovat své letošní úchylce. Ano, vlastně si tak připadám! Po loňském a předloňském focení hasičen a hřbitovů okukuju letos sloupy lyžařskejch vleků a fotím si je. Včera jsem si všiml, že na mě jeden chlapík divně koukal, když mě “načapal” u dvou vleků. Kdo ví, co si myslel, že jsem za úchyla. Ale mně to nevadí, hlavní je, že mám po včerejšku komplet posbíráno a vím, kde by mohly bejt kontroly na našich Vlekařskejch kobylkách 14. října. To, že si doma nalovené fotky se zalíbením opakovaně prohlížím, nechme teď stranou! :)
Takže včerejší vejlet do Rokytnice byl plodný, necelých 40 km naležato a 1 km nastojato nám kopl dalších 8 míst, které by mohly být druhý říjnový víkend ozdobeny orienťáckými lampiony s kleštěmi. Mám jich teda celkem 43 a teď musím přizvat Vlastika, aby mi poškrtal těch 10, co je navíc. Já toho schopen nejsem, protože jsem je všechny vypotil, to dá rozum! Mezi námi, vzhledem ke členitosti terénu je aktuální rozmístění kontrol pro běžného jezdce tak na 2,5 závodu. Takže zhruba vím, kam Vlastu nasměruju s tím škrtáním, i když už dopředu mě děsně štve, že ty krásný místa letos neuvidíte. :-( Ale nebojte, krásný kontrol zůstane 33 a určitě vás nečeká žádný jednoznačný okruh, spíše tak 3 možnosti, jak se do sběru bodů pustit. Volbu strategie ještě opepříme pravděpodobně dvěma hospodama se STOP-TIME, kde vám na každém z nich zastavíme časomíru na 15 minut. Ve hře je ještě využití lanovky pro vytažení nahoru, ale to je zatím hodně s rezervou. Přeci jen bude totálně mimo sezónu a lanovku by museli pouštět jen kvůli nám. A to nám spolu s faktem, že bude větší množství možných správných postupů, tedy malá šance lanovkářům slíbit, že v nějakém časovém období dojede větší skupinka zákazníků, moc do karet nehraje. No ještě uvidíme, čas na další jednání je.
Měli jsme teď dovolenou, tedy v přípravách jsme trošku polevili. V podstatě jsme jen dále sbírali poukazy lyžařských areálů, které uvrhneme do cen a domlouvali možnost umístění kontrol. Vona je to zároveň propagace, však jsme takto právě z Rokytnice ulovili jednoho vlekaře, co je zároveň bajker! Když jsem u té propagace, propláchli jsme první reklamní vlnu facebookem a snažíme se, hlavně “okolo komína”, aby na tradičních propagačních místech visely naše plakáty. Na našem facebook profilu proběhla také soutěž o určení místa vleku, který nebyl evidentně z okolí Sklenařic. A protože máme soutěže rádi, přidáme ještě jednu další. Do fotek, co jsou ze včerejšího najíždění kontrol se připletla jedna, co sem geograficky nepatří. Kdo ji najde jako první, ten vyhraje triko s letošním motivem z léta. A když navíc určí, odkud ta fotka je, dostane navíc vodvírák s naším logem. Odpovědi můžete dávat jako komentáře pod článek nebo do příslušného postu na facebooku. Když nám vítěz navíc ten příspěvek na facebooku přesdílí, dostane navrch náš letošní brandovaný bidon. Takže se snažte, není to úplně lehké. Ale jsme v dobrém rozmaru, tak možná odměníme i někoho navíc! Takoví úchyláci jsme! :)

Jako úchyl a soutěž!

15 komentářů u „Jako úchyl a soutěž!

  • Pingback:Vyhodnocení vlekařské soutěže | MTBO Ztracené kobylky

  • 31.8.2023 (11.42)
    Trvalý odkaz

    Myslím že to bude č.7 :) (jestli už to teda někdo neuhádnul a já si toho jen nevšiml)

    Reagovat
      • 31.8.2023 (13.02)
        Trvalý odkaz

        Ano, správné doplnění, i bonus jde za tebou! :)

        Reagovat
    • 31.8.2023 (13.02)
      Trvalý odkaz

      Ano, toto je první úplně správná odpověď! Gratulujeme a na předání výhry se domluvíme! Jen ještě … jak jsi na to přišel?

      Reagovat
    • 30.8.2023 (13.13)
      Trvalý odkaz

      Nebude. :)
      Trošku se zamyslete, Kolombové … třeba se to nedá poznat podle sloupů, vleků … nebo jen velmi těžko. Všímejte si jiné, velmi důležité věci, která je pro MTBO závod potřeba …

      Reagovat
      • 30.8.2023 (14.21)
        Trvalý odkaz

        Že by tusristická značka na obrázku 13??? Žluté okraje se myslím u nás nepoužívají

        Reagovat
    • 28.8.2023 (8.31)
      Trvalý odkaz

      Kdepak … takhle jednoduchý to není! :)

      Reagovat
      • 28.8.2023 (13.08)
        Trvalý odkaz

        Myslím, že tam nepatří č. 5. Možná to bude někde od vás, ze Sklenařic. Ale je to jenom tip.
        Mávám a těšíme se na vás, Kobylky naše!

        Reagovat
        • 28.8.2023 (13.11)
          Trvalý odkaz

          Ahoj Lenko!
          Bohužel netipuješ správně, ale děkujeme za snahu! :)

          Reagovat
      • 29.8.2023 (13.42)
        Trvalý odkaz

        jj hanba me fackuje – ono je to i na ty dalsi, jen se poradne podivat… tak co 15?

        Reagovat
        • 29.8.2023 (14.20)
          Trvalý odkaz

          Tak buď vím nebo nevím … tohle hádání je na houby! :)
          Mimochodem, když jsem teď na ty fotky koukal, je to vlastně dost jednoduchý, protože je tam jedna věc, co to totálně propaluje! :)

          Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..