Musím teda říct, že jsem byl hodně překvapenej, jak moc vám dala soutěž vyhlášená minulej tejdej, zabrat. Asi je to tím, že jste od nás zvyklý na větší složitosti, šli jste po detailech a to byla chyba.
Fotka dole je ta, co nepatřila do “Rokytnického” najíždění z minulého týdne. (číslo 7 z fotogalerie u článku). To hlavní, co je na ní jinak je kolo! Jen na této je kolo Duratec, na všech dalších je můj starší Author, navíc s mapníkem. V článku jsem psal, že jsem jel sám, takže dvě různá kola vás měla trknout! :) Nejúspěšnějším, a také jediným, co přišel na toto hlavní, byl Jakub Šváb. A protože navíc na mé Stravě dohledal, že je to fotka ze Ski areálu Filipov v Bílých Karpatech a přesdílel náš facebook post, příští týden mu předám tričko, bidon i vodvírák. Fakt gratuluju, udělal mi radost, když to odhalil.
Měli jsme ale i další poměrně úspěšně účastníky, teda účastnice, které postupně odměňuju tričkem za snahu, co vedla k cíli, i když vlastně vždycky trošku “vod lesa”. Tak předně Iveta z Rokytnice pojmenovala všechna místa na fotkách, až na jedno – takže se ukázala jako místní znalec. Pak Zuzka z Vysokého vybrala správnou fotku proto, že je na ní zataženo. A nakonec Veronika z Prahy, protože si to prohlížela na mobilu, určila správnou fotku, protože si myslela, že jsou na ní kombajny. Teda jako byly to rolby, ale co už … správnou fotku určila. :) Dámám ještě jednou gratuluji! Věřím, že se dočkáme o jejich fotek v jejích nových trikách. :)
Ještě jednou děkuju všem za účast! Není vyloučeno, že zase někdy něco takového upečeme, když vás to tak baví! :) Mimochodem, přesně za 6 týdnů budou vrcholit Vlekařské kobylky, zřejmě budeme právě vyhlašovat nejlepší. To už budete všichni všechny vleky v okolí znát jako svý boty s nášlapama a podobná soutěž si na vás nepřijde! :)
A ještě jedna věc, už za týden se jedou VIPrahlé duše, které pořádá Vašek a Dlabča Kroupovic. Bude to za krásnýho počasí v nedalekém Českém ráji, tak byste to měli zkusit. Jako trénink na naše Vlekařský to bude ideální příležitost!

Vyhodnocení vlekařské soutěže

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..