Dneska jsem si myslel, že večer jen pošlu mailing účastníkům, aby si nezapomněli zařídit ubytování, ideálně asi nějakou postel v teple. Ale pak jsme šli do Jídlu a tam měli úžasný “vlekařský” kobylky a cestou jsme navíc vyzvedli ze Zásilkovny “vlekařský” bambule, co ozdobí čepice pořadatelů, takže to je na malý článeček, aby z toho něco měli všichni. :)
Takže nejdřív to upozornění … začtěte se do Propozic Vlekařských kobylek a kromě studia důležitých informací k závodu, zabrušte taky do odstavce Ubytování, jídlo a zázemí. Tam najdete několik tipů na ubytování v blízkém okolí. Naše podzimní Kobylky jsou sice totálně mimo sezónu, ale dostupných kapacit přímo ve Sklenařicích není dost a tak čím dřív si to zařídíte, tím blíže budete bydlet. Ale třeba do Vysokého, Pasek, Zlaté Olešnice nebo Jablonce nad Jizerou se dá dojít i pěšky večer po zábavě. Pro otrlejší je bydlení ve spacáku přímo na sále Mexika. Pokud máte zájem o tento typ ubikace, pište nám – uděláme vám záznam ve sdílené tabulce.
No a teď ty slíbený radosti, co nás dneska potkaly večer. :) O bambulích jsem už napsal dost, tam už stačí fotka. A co s ponožkama? Noo … 2 balení dáme večer do tomboly, ale kdybyste si ráčili i vy vzít nějaký stylový fusky na večer (a možná nejen fusky a možná nejen na večer! :) ), myslíme si, že bychom to ocenili. A budeme dále doufat, že se moc nerouháme a že nám Jemnostpán Krakonoš na sobotu 14. října pošle nějaký slušný počasí! Začínám mít z toho trošku strach, protože von má ve zvyku vysoký teploty dorovnávat do průměru … ale má na to pak ještě celej konec roku, že!? :)

Bambule, ponožky a postel

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..