Do našeho podzimního závodu zbývá “Už len 22 dní, a tak nezabudni, čas sa krátí, plynie ako voda, neviem kto ti dodá odvahu” … Miro by určitě prominul lehké úpravy jeho textu, ale faktem je, že Vlekařský kobylky klepou na dveře stejně jako podzim svejma studenejma ránama. Tak jsem chtěl jenom všechny ujistit, že ani tentokrát to nebude “závod z kufru auta”, už teď je v něm pořádnej kus poctivý vlekařsko-cyklisticko-orientační práce! A taky povzbudit těch 9 posledních, co nám ještě chyběj do limitu 60 dvojic, aby jako vyplnili tu registraci, protože hostinec Mexiko bude i tak praskat ve švech a žádný kvanta lidí navíc vzít nejde.
Co nového v přípravách? No, nechci se chlubit, ale máme mapu. Proběhlo slibované zasedání s Vlastou, kde jsme proškrtali “zbytečně” naježděné sloupy vleků, aby jich na mapu zbylo 33. Mapa je to letos věru speciální v mnoha ohledech a jedním z těch nyní zveřejnitelných je nerovnoměrnost rozložení kontrol. Kontroly se tak trošku shlukují v hnízdech a volba strategie nebude určitě snadná. Samozřejmě tomu nepomůže zcela záměrný “rasismus kontrol”, protože bodíky za kontroly jsou od nicotných 10 po bohorovných 80 za jeden kus! Celkový možný součet 1000 bodů z mapy napovídá, že těch “dražších” tam bude víc. Jak říkal dneska Vlasta: “Ty vole, vůbec nevím, jak bych to jel!” A to si myslím, že k mapě skoro stačí. :)
Ještě dodám, že to bude “čtyřicítka”, teda měřítko 1:40 000 a že kromě 33 kontrol za body na ní najdete 3 kontroly, které vám, za určitých podmínek, zastaví na 10 minut čas. Jde o takzvané “stoptajmy” a vyplatí se mít na nich u sebe pár korun, protože “čas jsou peníze!”. :) Prostě pro kontrolu do hospody bez peněz nelez, pro ty natvrdlejší. :)
Co také pomalu finišuje, jsou jednání se sponzory. Doma “nebo za kopcem” tak máme už celkem 31 poukazů na celodenní lyžování (nebo bajkování) v místních areálech. To už je víc poukazů než plánovaných medailí! Ale nebojte, trošku víc to naředíme a nějaký poukazy dáme i do tomboly večer! Samozřejmě, že ceny budou i další, ale podpora zimních areálů mě fakt hodně těší, protože je hardcore tematická!
Chystáme také nějaké podpůrné nástroje pro vaše vzájemné seznamování. Teda jako kromě večerní zábavy s rockovou kapelou Kompress nebo povinné dovednostní kontroly ve formě čamburíny, u které se dokážete také parádně odvázat. Zkrátka, kdo čeká, že to na vás vybalíme z kufru auta a pak ho po závodě studeně zavřem, tak ho zklamem. Respektive, kdo by se jako bavit nechtěl, nutit ho nebudem, ale možná ať ještě zváží účast na masovce typu ČT Author Cup, která se jede za třema kopcema ve stejným termínu. Podzimní kobylky sice nemají filmové téma, ale to neznamená, že nebudou mít skvělou atmosféru! :)

Vlekařský nebudou z kufru auta!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..