Je naší dobrou tradicí zajít společně po konci sezóny na oběd. Letos to vyšlo až na čas adventu, což v žádném případě nevadilo. Nejen, že jsme sezónu mohli zhodnotit s větším nadhledem, ale také jsme se už mohli začít koukat směrem do roku 2024!
Letos jsme náš oběd, co je vlastně i valnou hromadou, protože si tradičně připravuju hodnotící prezentaci, uspořádali v Papas baru a tak jsme si pochutnali na španělských dobrotách (paella, tapas), ale i na skvělém českém pivu Pazdrát z pivovaru Chříč, aneb v pivu tak trošku návrat ke kořenům Kobylek. :) Probrali jsme, co se nám letos povedlo a budeme to chtít zopakovat, ale věnovali jsme se také tomu, co bychom rádi oproti letošku vylepšili. Byli jste tam tedy tak trošku s námi, protože jsme čerpali z vašich odpovědí na náš dotazník po letních Kobylkách. A protože jsme se už věnovali i tématu, padaly první nápady na zpestření akce, řešila se barva triček a diskutovalo grafické znázornění tématu, které už Káťa navrhla.
Proběhla také volba naší generální sekretářky, která bude mít na starost organizaci organizátorů. Ano, je s náma taky nějaká práce a jsem moc rád, že můžeme tuhle agendu delegovat na někoho tak spolehlivého. A pak si mě, představte si, Kobylky zvolily opět za předsedu. Zvláště u této volby je nutno podotknout, že se do toho všichni “hrnuli jak slepice po flusu” a tak to na mě zase zbylo. :) A já musím říct, že to předsedování budu zase dělat rád. :)
Přesto, že jsme větší čas věnovali i volbě termínu pro otevření registrací, víme zatím jen to, že bude buď 20. nebo 27. ledna ve Sklenařicích. Vlasta to musí ještě doma s Hankou pořešit, mají tam 27. kolizi s nějakým plesem. Nezodpovězena zůstala i otázka, zda budou registrace otevřeny pro osobní návštěvu, ale třeba nám napovíte. Přijeli byste? Dokážu si představit, že by taková registrace byla o 200 Kč dražší a obsahovala by v sobě výběr čísla přes spuštěním online registrací a také nějaký chlebíček a možná i něco k napití. Pokud by vás mělo dorazit více, mohli bychom zvážit otevření Mexika a spuštění nějaké reprodukované hudební produkce, případně se třeba tematicky voblíct. No, zkuste nám dát nějaký signály … možná i jiný, než kouřový! :)
Jinak ještě jednou moc děkuju všem kamarádům organizátorům za bezva rok i dnešní odpoledne :) a těším se zase na další zážitky v roce 2024, ve kterém pro vás připravíme opět nejméně 2 závody. Věřím, že se u nich opět výborně pobavíte s námi!

Jen společný oběd?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..