Je naším dobrým zvykem, že si hrajeme s čísly. Teda jako, že sedneme k tabulkovému procesoru a sesypeme data za všechny poslední ročníky letních Kobylek a uděláme souhrnnou statistiku, aby se v tom pak následně mohl někdo pohrabat. Letošní statistiky jsou právě venku, zahrnují všech předchozích 12 ročníků!
Každoročně tady špačkuju, jakej je to boj s těma datama, letos to zkrátím. Když už měněj příjmení i chlapi, peklo zamrzá a já se s tím patlám vo to víc. Pepiky a Josefy už ani zmiňovat nebudu. Jednoho dne se naštvu, zavedu registrace před elektronickou identitu a bude pokoj! Ouplnej, protože se nikdo nepřihlásí. :) Ne, nebojte, nechám vám zase v registraci volnou ruku, ale budu rád, když se, holoto!, polepšíte! :)
Takže nejdřív stálice. Loni do závodu nemohla ze zdravotních důvodů nastoupit Dlabča, takže jsme o jednu věrnou přišli. To je život. Máme jich teda těch, co startovali na našem tuctu letních Kobylek, celkem 10 kusů! Saša, David, Ivana, Jaromír, Katka, Kristina, Markéta, Petr, Tereza a Vašek! Jsou to megadržáci a jsme za to velmi rádi, že si každej rok na nás udělají čas a dorazí. Snad to tak bude i letos. Mimochodem, 18 účastníkům chybí ke všem účastem 1 návštěva a desetkrát nás navštívilo 10 borců a borkyň. A když to celý sečtu, bylo u nás za těch 12 let už 1449 různých lidí. Naopak jen jednou u nás bylo 720 lidí. Vychází z toho pak i to, že 1 účastník nás průměrně navštíví 2,5 krát. Z toho by se dalo odhadovat, že máme poměrně malé věrné jádro a pak hodně těch, co to prostě zkusí a pak už znovu ne. Aneb, je třeba stále pracovat na propagaci a hledání nových, jinak zhyneš na úbytě! :)

A pak závodníci … sběrači bodů, vlastně skalpů, protože bodů získá každý tolik, kolik jich v daném ročníku předjede. Ano, takto jednoduché to je. Na účast větší ročník kopne vítězi bodů více než ten, co má účastníků méně. Žádné složitosti v tom netřeba hledat, tabulkový procesor mi pomocí kontingenční tabulky a funkce vlookup vyblil tuhle špičku našeho kobylkopole.

Jak je z ní vidno, první místa jsou poměrně stabilní, i když si myslím, že by letos mohla nastat výměna na místě nejvyšším. Do TOP 10 se má určitě šanci probojovat hodně borců, Ivan, Honza nebo Kamil, ale bude hodně záležet, kdo nakonec přijede. Špička je hodně vyrovnaná a nečekám, že by někdo z TOP 20 vyloženě provařil. Mimochodem, první, co je třeba udělat, je třeba se zaregistrovat. To bude možné od 27. ledna 18:00. Tak na to pamatujte, jinak se příští rok v tabulce budete tutově propadat. A pak bych si mohl ty největší propadlíky vzít i do huby a to přece nechcete! :)

Tuctový statistiky

4 komentáře u „Tuctový statistiky

  • 27.1.2024 (18.19)
    Trvalý odkaz

    Ahoj, také se ozývám s opravou, Adéla Švábová = Volfová za svobodna.

    Reagovat
  • 14.1.2024 (21.19)
    Trvalý odkaz

    Dobrý večer, tak já se ozvu ke svému jménu Pavla Šimralová a Pavla Beránková jsou jedna osoba Šimralová je mé jméno za svobodna
    A Markéta Beránková (moje švagrová) jela 2x. Jednou se svým bratrem (Svatopluk Beránek), místo mě, já byla těhotná a jednou se svým přítelem (teď už manžel) Šilerem.
    Už se těšíme na další ročník ☺️

    Reagovat
    • 15.1.2024 (21.03)
      Trvalý odkaz

      Tak jsem to opravil, díky za pomoc s dalším zpřesněním statistik! :)

      Reagovat

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..