Přípravy před spuštěním registrací, 27. ledna 18:00 (pozn. red.), vrcholí a do tohoto období také patří první velká vlna oslovování sponzorů. Bodejť né, když čekáme 27. večer nával a každej rozumnej sponzor chce bejt už ten večer u toho, teda aby jeho logo bylo na webu jak v propozicích nebo vedle registračního formuláře!
Kdo to ještě nezná, máme pro sponzory připraveno rozškálované plnění a taky každoročně připravujeme úderný materiál pro potenciální nové podporovatele, který se dá lehce stáhnout, vytisknout a nějakému řediteli nenápadně, teda spíš nápadně, podstrčit na stůl. Ano, víme, že jedině přes spřízněné duše, které vědí, co jsme zač, vede cesta k nové podpoře. Oslovování “naslepo”, byť jsme jej zkoušeli v hodně desítkách případů a řekl bych, že nedostatkem kreativy ani tady netrpíme, je to většinou marný.
Určitě zase někoho nového zkusíme a věřím, že se zase nějaká nová grafika na webu, plakátech, mapě a plachtě objeví! Věřím, že to bude třeba i díky někomu z vás, kdo nás dobře zná a dokáže nás “prodat” líp než jakýkoliv matroš nebo informace, že nám poskytnutý dat si může sponzor odečíst z daní, protože mu na to vystavíme smlouvu. Nejsme žádnej Hej Počkej, ale registrovaný spolek s třináctiletou historií a tisíci děkovných dopisů! :)
Tak jsem zvědav, jdu vyhlížet z okna, kdo se přiřítí jako první. :)

Kdo bude letos na plachtě?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..