Jestli si někdo myslí, že MTBO Ztracené kobylky jsou těžkým závodem, ten ať se podívá na zoubek akce s nevinným názvem “Loudání“. Našich pět hodin v Kobylkoterénu je proti několika dnům Loudání, úplnou projíždkou ružovým sadem po hladkém asfaltu!
Letošní šestý ročník bajkového survivalu začal ve středu 5. června ve 22:00 ve Veselí nad Moravou. Odtud se musejí všichni extrémisti dostat po přesně vydefinované trase do Slaného a to nejpozději do úterý 11. června 2:00 ráno. Start není nikdy před startem znám, vědělo se jen, že trasa bude něco mezi 600 – 800 km, že povede převážně po turistických stezkách a že každý z účastníků musí být připraven tlačit kolo po většinu trasy. Podle SMS, které borci z trasy posílají, je to fakt masakr … ale přečtěte si je sami!
Letošní ročník je pro nás spestřen tím, že se do něj dostala jedna z Kobylek. Není to jen tak. Z padesáti startujících jich mělo 16 místo jisté díky výsledkům v předcházejících ročnících a zbývajících 34 si startovní čísla rozdělilo za necelé dvě vteřiny po otevření online registrace do závodu! Borcem, který pojede i naše Ztracené kobylky, a teď zrovna žere bahno někde na trati, je David Moučka – zvaný Kočka. Přijeďte ho na Kobylky vyzpovídat, jaké to na Loudání bylo. A držte mu palce, ať to zvládne a dojede!
Kocka_na_kololodi_2012

A o Loudání jste už slyšeli?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..