K dnešnímu večeru jsme měli ve startovní listině 99 zaregistrovaných dvojic. Oproti loňsku docela velký rozdíl (více jak 2x tolik) – moc děkujeme za Váš zájem! Bohužel ale musí přijít na řadu pár opatření.
Pracujeme na aplikaci, která nám zrychlí zpracování výsledků, takže strop pro počet přihlášených jsme zvýšili na 120 dvojic. Více startujících dvojic by znamenalo zhoršení komfortu pro všechny účastníky a to nechceme. Zbývá tedy přesně 21 volných startovních pozic.
Dále vyzýváme všechny přihlášené Kobylky, aby:
– nám daly vědět, pokud již teď ví, že nedorazí a chcejí registraci zrušit a uvolnit tak místo jiným zájemcům
– zaplatily startovné a tím potvrdily svoji účast (do 24.6. je možné platit převodem a startovné je navíc zvýhodněné a je 300,- za dvojici, později už jen platby na místě ve výši 350,- za dvojici)
– daly vědět svým kamarádům, kteří s registrací váhají, že mají nejvyšší čas na přihlášení
– minimalizovaly počet aut, kterými na místo pojedou. !Pozor! Jediná rozumná příjezdová cesta na start vede od obce Milíčov! Pokud pojedete od obce Slatina, skončíte utopený v Javornici! Toto platí pro auta, na kole se řeka přebrodit dá.
Konkurence mezi dvojicemi značně vzrostla, takto nyní vypadá rozložení týmů do kategorií:
MD: 34
MM: 16
N: 14
MD+: 11
MM+: 9
DD: 6
PL: 5
DD+: 4
Medaili teda nemá už nikdo jistou – trénujte! A nepřihlášení … doplňte kategorie, které jsou méně obsazené, je tam velká šance na umístění na bedně!
Omlouvám se také za to, že jsem dnešní výzvu registrovaným účastníkům posílal mailem v otevřené kopii! Hanba mě za tu čistou koninu fackovala vteřinu po odeslání, ale už jsem s tím nemohl nic dělat. Asi jsme fakt Kobylky, no …

Zvýšení limitu na počet Kobylek na trati

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..