Závod s nejpřátelštějšími pořadateli, tunou skvělého občerstvení a šustícím listím pod koly, to bývá již tradičně Novostrašnický GoGo race pořadatelů Luboše a Davida.
Závod jsme s manželkou objevili v roce 2011, ale přes všechny jeho klady, jsme sem zajeli až zase letos. Po dvouleté mateřské pauze jsme s Káťou letos zase dorazili na tenhle “náš” závod. Spolu s námi slušnej zástup našich kamarádů a úplně neslušná horda dalších závodníků. Pěkně se jim to za ty roky rozrostlo, jen co je pravda!
V půl dvanácté jsme vyrazili na trať. Zvolili jsme severní část mapového prostoru s tím, že jsme chtěli sebrat dvě dvoubodobé kontroly, které tam byly. Až do třetí hodiny jsme jezdili dost zkušeně, nikde jsme nebloudili, ke kontrolám dojížděli po dobře zvolených trasách (po vrstevnicích a lepších cestách) a zdálo se, že máme zaděláno na slušný výsledek. Ale pak mě nenažranost nahnala ke kontrolám 12 a 13 v SZ části mapy přes to, že jsem viděl, že zpomalujeme a budeme mít problém se včas vrátit. Kdyby jen to, u kontroly 13 jsme totálně zakufrovali. Nenašli jsme ji, protože byla nějak otočená za stromem, hledali jsme ji tam pak po všech bahnech a zdrželi se jak sviňa. Přesto jsme ještě pak zajeli ke kontrole 12 a tím se definitivně zahrabali do časového deficitu, který pak už nešlo sjet. Do cíle jsme doleji o více jak 15 minut později a to se na tomhle závodě tvrdě, ale oprávněně, trestá. Pořadatelé nám sebrali třetinu bodů a my jsme se propadli na 35. místo v MIXech. Po krásném pátém místě v roce 2011 to byl docela sešup. Ale zase … byli jsme šestí od konce! :)
Kamarádi Outdoor Outsiders 134, Světlá ryba, Čenda a Loudalka a BEZ AMBICE :) si zajeli také všichni velmi slušný výsledky a tak jsme to pak večer mohli všichni společně u Rybáka na chalupě pořádně probrat. Prostě pěkně strávená sobota díky skvělému závodu. Děkujeme!

Na GoGo race šestí!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..