Chatky jsou již plně obsazené, a to jak na noc na sobotu, tak na neděli. Vezměte si stan či karavan, na ty bude místa vždy dost, nebo ještě jsou prý volná místa v táboře Poldík, který zde zmiňujeme v Propozicích.
Ať již spíte kdekoliv, ve stanu, karavanu, chatce, pod širákem, mostem či na stromě, doporučujeme vám si zarezervovat předem stravování u paní Grozíkové. Doplňujeme, že pokud byste zvolili nocleh v autě, karavanu či pod širákem, požádáme vás zaplatit jako za spaní ve stanu, za využívání zázemí. Za prázdná auta se jinak neplatí.
Klíče od chatek, stravenky na objednaná jídla a doprodej dalších porcí najdete v jídelně, tam bude většinu dne sedět stále usměvavá paní Grozíková. Povlečení bude připravené již v chatkách. Kdo bydlí jen z pátku na sobotu, ať prosím počítá, že chatka je rezervovaná někým i na sobotní noc. Domluvte se tedy včas na odstěhování a předání chatky v sobotu, aby ji provozní mohli připravit pro další kobylky. V pátek večer počítejte s opékáním buřtů. Buřty a vše potřebné na místě bude k zakoupení. Když by pršelo či bylo extrémně chladno, můžou být buřty v sobotu.
Vše kolem závodu – registrace, informace, prodej kobylkotriček a letos i úžasných sportovních čepiček Odlo s logem závodu atd., pro vás zajišťují organizátoři, kteří mají letos trika zelená. Těšíme se na vás.
chatky_mladitice

Aktuality z RS Mladotice k 3.6.2015

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..