Je nějakých 19 dní do závodu a to je čas na generálku. Jako obvykle jsme se sešli na tzv. “technologických kobylkách”, jako obvykle v doupěti Rybákově, který má na povel veškerý hardware, síť, wifi …
Tradiční vysoká kvalita a množství jídla a pití byly tentokrát zpestřeny výbornou balkánskou pljeskavicí, kterou Rybák prý trénoval už od minulého týdne. Nemám mu to za zlé, protože i techniku měl připravenou výborně a vše nám šlo parádně od ruky. Jaromír dodal novou verzi Kobylkoaplikace s možností jednoduše přepočítat výsledky, pokud se změní některý z podkladů typu body za kontrolu nebo penalizační pravidlo a která zjednodušuje zadávání kontrol pro administrátora. A navíc také dodal aplikaci ve verzi, kterou není nutné instalovat a dá se jednoduše spustit jak na Linuxu tak na Windows. (Je tak zase dostupnější pro jakéhokoliv zájemce.) Prostě technický tým Kobylek ještě před závodem předvedl, že jsou to kluci na svých místech!
Do technických zkoušek letos patřila i kostýmová zkouška a díky Katce z ÚVN se i toto podařilo na jedničku!
Třešničkou na dortu byla návštěva kolegy z MTBO Napříč Českou Kanadou, který si jen spokojeně bručel pod fousy a je velká škoda, že na náš závod tradičně nedorazí ani on ani nikdo z jeho Šrottýmu.
Ještě se do závodu ozveme, ale zdá se, že se chýlíme k prohlášení, že máme vše připraveno a budeme zvědaví, co tomu všemu řeknete vy, Kobylky! :)

Lékařský tým vyzkoušel techniku

1 komentář u „Lékařský tým vyzkoušel techniku

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..